Silkeglatte smoothies eller sunne juicer

Gjør det lettere å forbedre helsen

Frukt og grønnsaker har tusenvis av celler som inneholder fibre, antioksidanter, vitaminer og andre viktige næringsstoffer. Grønnsaker utgjør en viktig del av et sunt kosthold, men det kan være vanskelig å få i seg nok grønnsaker, spesielt i en hektisk hverdag. Verdens helseorganisasjon anbefaler at vi spiser minst 400 gram frukt og grønnsaker hver dag: "Variert er viktig, og ferskt er bedre". Og du vet at det er ferskt siden du lager det selv. Hjemmelaget, ferskpresset grønnsaksjuice eller kremede smppthies er en enkel og sunn måte å tilføre mer grønnsaker i den dagelige kosten. Et hektisk liv trenger ikke å stå i veien for et sunt kosthold. 

Ferskpresset juice - sunt, hjemmelaget, og utrolig godt!

Det kan være en utfordring å få i seg den anbefalte mengden frukt og grønnsaker hver dag, uke etter uke. Mange spiser ikke hjemme like ofte, og det kan være vanskelig å finne tid til å forberede grønnsaker til maten – og mange liker helt enkelt ikke grønnsaker. Å juice frukt og grønnsaker gjør det lettere å tilsette mer grønnsaker i den daglige kosten, siden kun ett glass frukt- og grønnsaksjuice gir massevis av vitaminer, mineraler og fibre.

 

 

Næringsrike smoothies med masse grønnsaker!


Smoothies er litt tykkere i konsistensen enn juice. Med næringsfulle ingredienser er smoothier derfor ett perfekt mellommåltid eller til og med en fullverdig frokost. Lager du din egen smoothie hjemme har du full kontroll over hva du får i deg. Blandet med litt yoghurt og kanskje en skje honning eller ett eple, så er det en perfekt måte og få selv barna til å spise mer grønt.