Prismatch*Prismatch*

GeForce GTX 1080 Ti

NVIDIAs nye flaggskip innen spill-GPU, basert på NVIDIA Pascal-arkitekturen. Kortet er det nyeste tilskuddet til den ultimate spillplattformen, og er fullpakket med ekstrem spillkraft, nestegenerasjons 11 Gbps GDDR5X-minne og en imponerende 11 GB rammebuffer. #GameReady

Med GeForce GTX 1080 Ti får du nestegenerasjons VR-ytelse, den laveste ventetiden og plug-and-play-kompatibilitet med ledende VR-headset. Alt drives av NVIDIA VRWorks-teknologier og bringes til live med fantastisk VR-lyd og fysikk.

YouTube Video - Nvidia GTX 1080TI Founders Edition Unboxing

DOMINERENDE YTELSE

Oppdag spilling uten sidestykke, drevet av NVIDIA Pascal – verdens mest avanserte GPU-arkitektur. GeForce GTX 1080 Ti har enorm spillkraft med 3584 NVIDIA CUDA- kjerner og 12 milliarder transistorer. Dette betyr at du kan nyte godt av opptil tredobbelt ytelse i forhold til forrige generasjons grafikkort, pluss banebrytende spillteknologier og VR-opplevelser.

NESTEGENERASJONS SPILLTEKNOLOGIER

Få kraften og ytelsen du trenger for å drive de nyeste displayene, inkludert VR, ultra-høy oppløsning og flere monitorer. NVIDIA GameWorks teknologier gir deg den smidigste spillingen og opplevelser i kinokvalitet, i tillegg til revolusjonerende 360-graders bilder, selv i VR.

INTENST HÅNDVERK

Enestående spillkraft. Uovertruffent håndverk. Sjufaset dualFET-strømforsyning. Det hele kjøles av en radialvifte med avansert dampkammer som er utformet for stabil ytelse selv i miljøer med utfordrende temperaturforhold.