Galaxy S8 ble årets beste mobil 2017

«Du finner rett og slett ikke en mobil som klarer å matche Samsungs nye toppmodell» – TEK.no 18.04.2017

«Fantastisk skjerm, svært tynne rammer, meget godt kamera, svært god ytelse, vanntett, god batteritid, god lyd både fra plugg og under samtaler, mange finesser og funksjoner, inkludert Bluetooth 5» – Dinside.no 19.04.2017

Galaxy S8 redefinerer hva en mobil er.

Samsung Galaxy S8 eller S8+ er et godt mobilkjøp som gir deg mye telefon for pengene. Den gode Samsung-telefonen ble kåret til årets mobil av fagbladet Elektronikkbransjen for 2017-2018, og får gode kundeanmeldelser av andre Komplett-kunder.

Vi har din nye Samsung S8, med den karakteristiske infinity-skjermen, på lager. Bestill i dag og du har din nye Galaxy om kun få dager. Den store skjermen, med avrundende kanter, gjør S8 til en mobil som er god å holde i. De integrerte knappene i skjermen gir en sømløs opplevelse som gjør det enda enklere å la seg underholde gjennom å surfe, eller se serier og bilder for en sømløs opplevelse.

Avansert kamerateknologi gir svært gode bilder, også i dårlige lysforhold, og med iris-skanner er innholdet ditt godt beskyttet mot pålogging av andre mennesker. Som forgjengeren er også Galaxy S8 støv- og vanntett i henhold til IP68*, så du kan trygt ta den med deg de fleste steder.

*IP68:Vannbestandig ned til 1,5 meter i 30 minutter og støvtett.

YouTube Video - Førsteinntrykk av Samsung Galaxy S8+ | Unboxing