Meny
Søk
Logg inn

 

 

THE STREAMER FOR GAMERS

NVIDIA SHIELD er et streaming beist. Med rask 4K HDR video og uendelige apps og underholdning. NVIDIA-drevet gaming fra NVIDIA’s bibliotek eller fra din egen PC. Du kan styre alt med din stemme – til og med ditt hjem. NVIDIA SHIELD er alt du trenger i en enhet, som er 3X raskere enn nærmeste konkurrent.

 

 

 

 

GAME YOUR WAY

Nyt ubegrenset streaming av over 100 spilltitler fra skyen. Nyt feilfri streaming av hundrevis av PC-spill med nestegenerasjons GeForce NOW. I tillegg, får du tilgang til eksklusive Android spill og mulighet til å spille spillene fra PCen din (med NVIDIA GTX grafikkort) på konsollen.

 

 

 

 

A KILLER VIEW

Filmer og serier med fantastiske detaljer. 4K HDR leverer ultra realistiske bildekvalitet som er 4X skarpere enn sistegenerasjons HDTVer, med et fargespekter som er dobbelt så rikt. High Dynamic Range (HDR) betyr at du ser mer farge, flere detaljer, og lysere bilder for visuell dybde.

 

 

 

THE WORLD AT YOUR COMMAND

Google Voice Search gjør det enkelt å finne fram. Alt du trenger å gjøre er å spørre etter en app, spill, video osv, for umiddelbare resultater fra Netflix, YouTube, Spotify og andre programmer. Du kan til og med spørre etter «great sports movies» eller «award winning films», og SHIELD leverer et bra utvalg.

Vil du lese mer om Nvidia Shield TV? Se Tek.nos artikkel her.