Gear S3 Classic | Frontier

Gear S3 er et tidløst designtilbehør med ny teknologi, som gjør hverdagen din enklere - og litt mer glamorøs. I tillegg har du full kontroll på alt som foregår i telefonen. Gear S3 har støtte for iOS, så dersom du har en iPhone kan du også ha en Gear S3. 

To modeller, mange stiler. Gear S3 Classic er inspirert av elegansen til tidenes mest ikoniske klokker, med detaljer som skaper en følelse av en klassisk luksusklokke. Gear S3 Frontier har en sporty og solid design som kombinerer form og funksjon, og passer i mange situasjoner og miljøer. På begge modellene kan du selvfølgelig velge mellom mange typer urskiver. Endelig kan du leve smart og samtidig ta deg bra ut.

Allsidig

Gear S3 leveres med elegante, svarte armbånd. Kjøp ekstra armbånd i flere farger, mønstre og modeller, slik at du kan tilpasse designen etter anledning og humør. Begge modellene er kompatible med de fleste armbånd i en vanlig klokkebutikk, så her er det bare å la fantasien sette grensene.

Bekymringsfritt

Det holdbare batteriet gir deg bekymringsløse dager. Ved normal bruk kan det gå opptil fire dager mellom hver gang du trenger å lade klokken. Svette, smuss og regn er heller ingenting å bekymre seg for, ettersom Gear S3 er både støv- og vannbestandig i henhold til IP-klasse 68 (tåler 30 min på 1,5 m dyp).

Slipp taket

Motta samtaler, les varsler og send meldinger direkte fra håndleddet uten å ta telefonen opp av lommen. Du snakker via klokkens mikrofon og høyttaler, noe som er veldig praktisk når du for eksempel lager mat eller trenger begge hender til andre ting. Med trykkfølsomhetsinnstillingen aktivert kan du også beholde hanskene på når det er kaldt.

Treningspartner

Innebygd GPS gjør at du ikke trenger å ta opp telefonen for å få veibeskrivelser, for eksempel når du sykler eller kjører bil. Klokken holder dessuten styr på den daglige mosjonen – hvor du har gått, hvor langt, tempo, puls og antall forbrente kalorier. Alt med stor presisjon og uten at du trenger å ha med deg telefonen.