Red Dead Redemption 2 til PC

Endelig er tiden her, et av de aller beste spillene fra 2018 er på vei til PC! Den 5. november kan du følge Arthur Morgan gjennom den utrolig flotte og ekstremt gjennomførte verdenen som Rockstar Games har skapt i Red Dead Redemption 2 i all den prakt som bare en Gaming-PC kan levere! Oppdag de dype skogene i West Elisabeth, de utstrakte slettene i New Hanover eller kjemp deg gjennom krokodilleinfesterte sumper i Lemoyne med oppgradert grafikk for PC-plattformen!

 

PC-utgaven av Red Dead Redemption 2 drar full utnyttelse av kraften av en PC for å bringe hvert hjørne av denne massive, rike og detaljerte verdenen til live, fra de snødekte toppene i Grizzly Mountains til de støvete veiene i Lemoyne; fra de nedsølete butikkene i Valentine til de brostensbelagte gatene i St Denis. Nye grafiske og tekniske forbedringer for dypere innlevelse inkluderer økt render-avstand for bedre navigering; høyere kvalitet på lyssetting og skyggelegging for mer realistisk lys både på dagen og om natten; høyere kvalitet på spor i snøen, forbedrede refleksjoner og dypere, mer høyoppløste skygger på alle avstander; tesselerte teksturer på trær og forbedrede teksturer på grass og pels for økt realisme på alle dyr og planter.

Red Dead Redemption 2 til PC kommer med støtte for HDR, muligheten til å kjøre skjermoppsett med 4K og høyere oppløsning, flerskjermkonfigurasjoner, ultra wide screen-skjermer og høyere oppdateringsfrekvenser. PC-utgaven er helt klart den ultimate versjonen av Arthur Morgan og Van der Linde-gjengens episke verden.

I tillegg til alle de tekniske forbedringene kommer Red Dead Redemption 2 til PC også med nytt innhold som 3 nye Bounty Hunter-oppdrag, 2 nye Gang Hideouts, 2 nye Treasure Maps og et nytt oppdrag; To The Ends of The Earth. I tillegg er det flere nye våpen i enspillerdelen av spillet:

  • M1899 Pistol – helt ny semiautomatisk magasinladet pistol
  • Evans Repeater – høykapasitets repeterrifle, tidligere kun tilgjengelig i Red Dead Online
  • High Roller Revolver – utsmykket double-action revolver, tidligere kun tilgjengelig i Red Dead Online
  • Le Mat Revolver – kraftig revolver med muligheten for å skyte hagleskudd, tidligere kun tilgjengelig i Red Dead Online

Sjekk ut 4K-trailer for PC versjonen her! 

Våre anbefalte gaming PC-er til Red Dead Redemption 2 

Red Dead Redemption 2 fortjener en god gamingskjerm  

Lyst til å bygge selv? Våre anbefalte pakkeløsninger 

Ikke glem tilbehøret  

 

Red Dead Redemption 2 tar deg med til ville vesten i Amerika på slutten av 1800-tallet, men denne gang befinner vi oss 12 år tilbake i tid fra forrige spillversjon. John Marston er ikke lenger hovedperson, og du vil bli bedre kjent med gjengen til den ikke ukjente Van der Linde. Vi følger gjengen på flukt sett fra Arthur Morgans ståsted, med fokus på livet som lovløs. Lovens menn og dusørjegerne er hakk i hel etter det mislykkede ranet, og med ny og forbedret grafikk vil du oppleve å være midt i kampen om å overleve som lovløs i USA.

Naturtro western
Rockstar Games gir deg en storslått verden spekket med detaljer som tar deg tilbake til slutten av 1800-tallet. Nyt synet av detaljene i skogene ved West Elizabeth, opplev Ambarino-fjellene, se New Hanover ta form eller flykt gjennom sumpen i Lemoyne. Alt dette i en oppgradert utgave for PC som tar innlevelsen til et helt nytt nivå!

Din gjeng
Van Der Linde og hans gjeng er din nærmeste familie, og i denne versjonen vil du lære gjengen bedre å kjenne og bygge vennskap. Det som skjer i camp vil ha betydning og dine handlinger som å skaffe mat vil utgjøre en forskjell og få konsekvenser.

Story Mode
Det eksklusive innholdet i Special Edition består blant annet av Story Mode med tilgang til oppdrag som bankran. Test ut nye antrekk, ekstra våpen og få tilgang til Survivor Camp og en ny fullblodshest. I tillegg vil du oppdage flere bonuser som blir en klar fordel online.