Prismatch*Prismatch*

 

Pollensesongen er i gang!

 

 

Visste du at en avfukter bidrar til å redusere luftfuktigheten som kan begrense spredningen av pollen i innemiljøet?

En luftrenser vil filtrere ut pollenpartikler fra luften og en luftfukter vil hjelpe med å opprettholde et optimalt fuktighetsnivå som kan lindre allergiske symptomer.

Se vårt utvalg nedover.   

Luftrenser

 

   

Sett en luftrenser på saken!

En luftrenser fjerner forurensninger som støv og pollen fra inneluften, noe som bidrar til å forbedre luftkvaliteten og redusere allergener.

 

 

 

Luftfukter

   

Når er det behov for en luftfukter?

En luftfukter er nødvendig når inneluften blir for tørr, vanligvis under vintermånedene. Ved å øke fuktighetsnivået med en luftfukter kan det bidra til å lindre tørr hud, irriterte luftveier og statisk elektrisitet.

 

 

 

Avfukter

   

Hva med en avfukter?

En avfukter er essensiell i rom med høy luftfuktiget og bidrar til å redusere fuktighetsnivået og forebygge mugg, muggsopp og luktproblemer. Ved å kontrollere fuktigheten kan en avfukter bevare strukturer og inventar ved å forhindre skader forsårsaket av overflødig fukt.

 

 

 

Aircondition

   

Aircondition.. sommerens superhelt?

Aircondition gir ikke bare kjøling på varme dager, men bidrar også til et optimalt innemiljø ved å regulere luftfuktighet og filtrere ut allergener og støvpartikler.   

 

 

 

 

Vifte

Måler & værstasjoner

Tilbehør

Kampanjen varer til og med 30. april 2024. Tilbud på utvalgte produkter varer lengre, se produktsiden for tilbudenes varighet. *Illustrasjonsbilder.

Tilbake til toppen