Fra deler til data – slik bygges Komplett-PC

Hvordan går det egentlig til når nye gaming-PC-er tas frem og bygges i nordens største PC-fabrikk? Hvem velger ut komponentene, og hvordan vet man at alle delene kommer til å fungere sammen? For å svare på dette og mye mer inviterte vi SweClockers til et besøk til Kompletts PC-produksjon, der tusenvis av maskiner skrus sammen hver dag.

> Les mer hos SweClockers

Se SweClockers reportasje

YouTube Video - SweClockers besöker Nordens största datorfabrik

 

Populære Komplett-PC

Om Komplett-PC

Komplett-PC er Kompletts egne, håndbygde, PCer som kan tilpasses dine behov. Under skallet sitter samme standardkomponenter som entusiastene bruker – ingen merkelige spesialløsninger som kan hindre fremtidige oppgraderinger. Hvert år produseres titusentalls maskiner av våre profesjonelle PC-byggere i Sandefjord, for siden og sende ut til entusiaster i hele Norden.

Pc-ene leveres med tre års garanti, og har alltid seneste versjonen av Windows med nye oppgraderinger samt ferske drivrutiner. Vi unngår også å bruke unødvendig mykvare som risikerer å påvirke PC-ens prestasjon. Kort og kort det vi kaller Ready to Play – bare å kjøre i gang så snart du får PCen ut av pakken.