Prismatch*Prismatch*

Samsung Galaxy Watch5 Series

Galaxy Watch5 er som en urkraft, fylt med kunnskap, inspirasjon og motivasjon. I prinsippet gjør den alt som mobilen din gjør – med Google Wear OS har du støtte for et bredt utvalg av apper – også fra tredjepart. Dessuten hjelper den deg med å holde oversikt over egen helse og kan guide deg til en mer aktiv hverdag.

Mulighetene er uendelige.

Test på Tek.no 23.10.2022.

"Galaxy Watch 5 Pro frister med titan og safirglass. Smartklokken for alle med Android-mobil."

Militær standard

Galaxy Watch5 er vannbestandig og støvtett i henhold til IP68, og oppfyller amerikansk militær standard for temperatur-, vibrasjons- og støtbestandighet

Målefunksjoner

I Galaxy Watch5 har du tilgang til en rekke apper for helse og velvære. Den innebygde appen Samsung Health gir mulighet for å måle puls, skritt og oksygenmengde i blodet⁵. Du får altså alt samlet på ett sted

Utrolig kraftig batteri

Det nye, kraftige batteriet holder i opptil 40 timer ved normal bruk. Du kan bruke klokken fritt hele dagen, avhengig av hvilke funksjoner som er aktivert, og du kan lade den helt opp på mindre enn 2 timer.

Galaxy Watch5 

 

Galaxy Watch5 Pro

 

YouTube Video - Galaxy Watch5 Pro: Unveiling | Samsung
YouTube Video - Galaxy Watch5: Official Film | Samsung

Galaxy Watch5 med Buds2 på kjøpet

Følg trinnene nedenfor for å få dine svarte Galaxy Byds2:

Gå til www.samsung.com/no/offer/buds2-gw5 og klikk på kampanjen og registrer deg for å motta produktet ditt.


1. Klikk på "Registrer kjøpet" for å komme til siden hvor du laster opp kvitteringen samt oppgir fullt navn, e-postadresse og serienummer på den kjøpte Galaxy Watch5 eller Galaxy Watch5 Pro.

2. Registrer kjøpet ditt innen 9. april 2023.

3. Etter å ha registrert kvitteringen din, vil du motta en e-post fra vår logistikkpartner Aditro Logistics. Vær oppmerksom på at registrering og utsendelse av tilleggsproduktet håndteres av en tredjepartsleverandør, Aditro Logistics.

4. Informasjonen gjennomgås deretter manuelt av Aditro Logistics. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Aditro Logistics etter ca. 40 virkedager til den angitte adressen. Vær oppmerksom på at dersom et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 40 virkedager.

5. Det er kun mulig å bruke tilbudet én (1) gang per gyldige enhet som oppfyller kampanjevilkårene.

6. Det er bare mulig å benytte tilbudet én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjekravene.

7. Hvis du har spørsmål om kampanjen, vennligst kontakt Samsung kundestøtte på 0771-40 30 20 eller besøk www.samsung.com/no/support/contact/

* Ved kjøp av Samsung Galaxy Watch5 og/eller Galaxy Watch5 Pro mellom 06. og 26.03.2023 inngår et par svarte Galaxy Buds2 (verdi ca. 1590 kr). Ønsker du å benytte deg av tilbudet, registrerer du kjøpet på https://www.samsung.com/no/offer/buds2-gw5 i perioden 06.03–09.04.2023. Tilbudet gjelder kjøp som er gjort i Sverige, Norge, og Danmark i den angitte kampanjeperioden. Kampanjeproduktene leveres bare i Sverige, Norge, og Danmark. Tilbudet kan bare benyttes én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjekravene.