Datamaskinen er et viktig verktøy i opplæring og du har selv ansvar for å stille med en datamaskin til skolestart. Du kan bestille en subsidiert datamaskin gjennom fylkeskommunens avtaler, eller benytte en annen datamaskin som fyller minstekravene.

Du kan lese mer om ordningen på fylkeskommunens nettsider.

Dell Latitude 3440 - den perfekte maskinen for studenter!

Maskinen er bygget for å innfri kravene til et moderne læringsmiljø. Med inntil ti timers batterilevetid er denne PC-en forsynt med strøm til og med de lengste skoledagene.

Med 14 tommer Full HD-skjerm, 16GB minne og 256 GB SSD harddisk blir denne PC-en en soleklar favoritt i skolehverdagen. Maskinen leveres med trådløst nettverk og Bluetooth, som gjør det mulig for deg å koble til andre enheter. Med audio jack har du også mulighet til å koble til det headsettet du ønsker. Maskinen har tre års Pro Support garanti, som sikrer deg rask hjelp dersom du opplever feil eller skade.

I tillegg har maskinen bestått MIL-STD-tester, hvilket betyr at den er sertifisert til å tåle fall fra opptil 76 centimeter.

Vi tilbyr god forsikring!

PC-en din bruker du nok til mye forskjellig i hverdagen, og konsekvensen av at den blir ødelagt eller stjelt kan være stor og kostbar. Vi tilbyr derfor forsikring som vil sørge for at du får reparert eller erstattet produktet ditt dersom du er uheldig.

 

Uhellsforsikring

Dekker nesten alle typer skader, som:

  • Knust skjerm og andre fall- og støtskader
  • Væskeskader etter søl av f.eks Cola i PC-en
  • Væskeskader om du mister PC-en i sjøen
  • Lynnedslag

Gjelder hele døgnet over hele verden - på reise, under flytting eller bare på vei til/fra skolen. Du får nytt produkt om skaden ikke kan repareres. Ingen aldersfradrag (andre forsikringer kan gi lavere erstatning når produktet har blitt noen måneder gammelt).

 

Tyveriforsikring

Vi tilbyr også en tyveriforsikring som sikrer deg et ny PC dersom du skulle være så uheldig å bli frastjålet din.

Du kan føle deg ekstra trygg dersom du velger både uhellsforsikring og tyveriforsikring.

 

Hvordan kjøpe

For å benytte deg av muligheten til å kjøpe Elev-PC, må du ha en konto på Komplett.no. I tillegg må du som elev logge inn via MinId så vi får bekreftet at du er elev og hentet ut informasjon om deg. Elev-PC ordningen gjelder for nye elever i vg1 i de videregående skoler i Rogaland 2023/2024 og elever med voksenrett.

 

Levering og bestillingsfrister

Det er fri frakt når du bestiller en Elev-PC

Maskinen du bestiller blir fortløpende godkjent hos Rogaland fylkeskommune. Komplett sender skole-pc til valgfritt utleveringssted hos Posten eller PostNord i butikk.

 

Når kan jeg bestille en Elev-pc?

Elev-pc portalen er åpen for bestilling fra 10. juli 2023 til 30. november 2023 for vg1, og frem til 30. april 2024 for elever med voksenrett. 

 

Frist for bestillinger:

  • For å få maskinen til skolestart, 16. august, må du bestille innen 23. juli.
  • Ved bestilling innen 31. juli garanteres levering til uken etter skolestart (uke 34).
  • Ved bestilling fra 1. august leveres maskiner fortløpende fra og med uke 35.

Hvor lang tid tar det fra bestilling til jeg får levert maskinen?

Vi starter utsendelse av PC 15. juli Det tar vanligvis 3-5 virkedager etter godkjenning av fylkeskommunen før du har maskinen levert til valgfritt hentested.

 

Når er siste frist for å bestille en Elev-pc?

Absolutt siste frist for bestilling er 30. november 2023 for vg1 og 30. april 2024 for elever med voksenrett.