Samsung Galaxy S22 Series 

Var du en av de som forhåndsbestilte Samsung Galaxy S22, S22+ eller S22 Ultra i perioden 9. februar – 24.februar 2022?
I så fall 
får du et par svarte Galaxy Buds Pro med på kjøpet (verdi 2 290 kr).  Se fremgangsmåte nederst på siden.*

Samsung Galaxy 22 Ultra imponerer stort” Digi.no 14.02.2022

"Samsung Galaxy S22 Ultra er enorm på alle måter" Tek.no 16.02.2022

S22 Ultra 

S22+ | S22

Nyt natten – med høy videokvalitet.

Med Galaxy S22 og S22+ tar Samsung bilder og video til et helt nytt nivå. Vi har skapt de beste forutsetningene for deg, slik at du får maksimalt ut av både dagen og natten. Den nye lysfølsomme sensoren gjør det umulige mulig. Alltid sylskarpt. Alltid med høy kvalitet. Nyt natten – ta bilder og videoer som en proff, også om natten. Utviklet for bruk døgnet rundt.

Større frihet. Flere muligheter.

Kreativ. Kraftig. Produktiv. Nye Galaxy S22 Ultra setter en helt ny og høyere standard – din standard. Raskere og lengre batteritid. Sammen med S Pen og en krystallklar og lyssterk skjerm, skyver den grensene for produktivitet og kreativitet. Og med et kamera som filmer og tar flotte bilder uansett lysforhold, kan du utforske, oppleve og dele din verden som aldri før. Alt i et stilrent design med nøye uttenkte detaljer som skaper en moderne og tidløs helhet.

Tilbehør S22 

Tilbehør S22+  

Tilbehør S22 Ultra  

YouTube Video - Galaxy S22 Ultra: Unveiling | Samsung
YouTube Video - Unveiling Galaxy S22 | S22+ with Bridgerton & Netflix | Samsung

Hvordan få tak på dine Galaxy Buds Pro? 

Slik gjør du:

  1. Registrer en Samsung Account².
  2. Åpne Samsung Members-appen på din Galaxy S22 senest 30. April 2022. Gå til «Utforsk», klikk på «Fordeler» øverst til venstre i appen og velg den aktuelle kampanjen. Merk at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.
  3. Trykk på knappen «Benytt deg av tilbudet» for å komme til registreringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen din og angi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og serienummer på din Galaxy S22. Merk at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukt håndteres av en tredjepartsleverandør, Veddesta Distributions AB.
  4. Når registreringen er gjennomført, mottar du en ordrebekreftelse på e-postadressen som er tilknyttet din Samsung Account.
  5. Opplysningene kontrolleres deretter manuelt av Veddesta. Etter godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Veddesta etter ca. 30 virkedager til angitt adresse. Vær oppmerksom på at hvis et kampanjeprodukt ikke er på lager, kan det sendes senere enn 30 dager.
  6. Tilbudet kan brukes én (1) gang per gyldig enhet som oppfyller kampanjekravene. For spørsmål om kampanjen, ta kontakt med Samsung kundeservice på 25 55 28 07 eller besøk www.samsung.com/no/support/contact/

 

  1. Tilbudet gjelder ved kjøp av Galaxy S22/S22+/S22 Ultra (SM-S901/SMS906/SM-S908) t.o.m. 24. februar 2022. Tilbudet er gyldig mellom 9. februar 2022 og 30. April 2022 i Samsung Members-appen. Tilbudet gjelder kun for Galaxy Buds Pro i fargen svart, verdi ca. 2 490 kr. Kan ikke kombineres med andre tilbud, gjelder én gang per enhet mot fremvisning av kvittering og kun for kjøp i kampanjeperioden. Levering kun i norden. Se fullstendige vilkår her: www. samsung.com/no/offer/S22-redeem
  2. Registrer en Samsung Account ved å gå til «Innstillinger» → «Kontoer og sikkerhetskop.» → «Kontoer» → «Legg til konto». Hvis du allerede har en Samsung Account, kan du logge inn direkte med den. Samsung Account er underlagt særskilte vilkår.

Tilbake til toppen.