Prismatch*Prismatch*

Konkurranser

Vi hos Komplett kjører en mengde ulike konkurranser. Både på hjemmesiden, i sosiale medier eller hos samarbeidspartnere. Vi elsker å engasjere våre kunder og vårt community, og utfordre med spennende quiz, spillturneringer eller konkurranser hvor man kan vise sine kreative sider i for eksempel Minecraft eller paint. På premielisten finner du ofte godsaker innen ny teknologi, PC og tilbehør, gavekort og ettertraktede limited edition-utgaver av spill.


Aktuelle konkurranser

Hold utkikk i våre sosiale medier, Instagram og Facebook for å få med deg konkurransene våre. Følger du oss får du også oversikt på alle teknikknyheter, nye produkter og kampanjer.

På denne siden finner du alle tidligere og aktuelle konkurranser, samt vinnere. Er du gira på en konkurranse så hopp videre og les instruksjonene og reglene under.

Fullstendig konkurransevilkår

Generelle konkurransevilkår

Under finner du hvilke vilkår som gjelder for deltakere i våre konkurranser på Komplett.no og i våre sosiale medier, for eksempel Instagram og Facebook. Konkurranser hos eksterne samarbeidspartnere har egne konkurransevilkår. Har du spørsmål, kontakt gjerne vår kundeservice. Komplett kan avbryte, oppheve og redigere konkurranser og vilkår uten forvarsel.

Personopplysninger

Ved å registrere deg i en av våre konkurranser godkjenner du at Komplett Group med datterselskap (Komplett) kan behandle de gitte opplysninger som er relevant for konkurransen. Opplysninger du gir ved konkurranser lagres ikke hos Komplett, men hos den aktuelle konkurranseplattformen, som for eksempel 24sevensocial, Google og Microsoft.

Etter at konkurransens vinner(e) er kåret og bekreftet kommer vi til å publisere fornavn, første bokstav i etternavn og sted. Dette vises på Komplett.no og i sosiale medier hvis konkurransen avholdes der. Om du ønsker å reservere dine opplysninger fra å vises kan du informere oss om dette ved å svare på vinnermailen. Administrasjon av konkurranser krever en viss behandling av personopplysninger, som navn, adresse og telefonnummer til vinnere. Denne informasjonen kan deles med partnere dersom det er vesentlig for utsendelse av premier. 

Bidrag

Komplett Group med datterselskap forbeholder seg retten til å fritt bruke alle innsendte bidrag til kommersielle formål. Dette gjelder primært kreative konkurranser hvor bidraget består av noe grafisk og/eller audiovisuelt. Dette innfatter også deltakeres prestasjoner i spill, for eksempel ved opptak av kampen eller avspilling av filer på nytt.

Vinnere

Om vinnere kåres av en jury, vil denne bestå av representanter fra Komplett og/eller sponsorer. Juryens beslutning er endelig og kan ikke påklages.

Premier

Vinner du en premie blir du kontaktet via e-post. Skjer trekningen eller valg av vinnere i sosiale medier får du en DM eller tagg i en kommentar med videre instruksjoner. Om du ikke besvarer vinnermailen, DM eller taggingen innen en uke (syv dager) mister du premien og ny vinner trekkes. Det er ikke mulig å bytte premien mot et annet produkt, tilgodelapp eller penger.
Eventuell skatt p
å premien belastes av vinneren. Mer informasjon finner du hos Skatteetaten her, telefon 800 80 000. Komplett besvarer ikke henvendelser knyttet til skatteregelverket.

Frakt og levering

I de fleste tilfeller sendes premiene direkte fra vårt hovedlager og kommer som vanlig leveranse fra oss. Din premie vil ikke vises under dine ordre på «min side». Digitale premier som for eksempel gavekort eller spillkoder sendes per e-post til den e-postadressen du har oppgitt i forbindelse med konkurransen.

Garanti

Konkurransepremier har som regel ingen garanti. Skulle du oppleve feil på din premie, ta kontakt med oss så ser hva vi kan gjøre.

Aldersgrense

For å delta i konkurranser i regi av Komplett må du ha fylt 18 år. Dersom du har samtykke fra foreldre/foresatte tillates deltakere fra 13 år.

Diskvalifisering

Komplett forbeholder seg retten for å diskvalifisere bidrag som bryter med regelverket eller på annen måte anses som upassende. For eksempel sabotasje, fusk, usportslig opptreden eller andre overtredelser. Konkurransebidrag som lages av andre eller lages før konkurransestart godtas ikke og resulterer i at bidraget dikvalifiseres.

Ansatte i Komplett

Ansatte i Komplett-konsernet, enten direkte eller via oppdrag hos bemanningsbyrå og konsulenter kan ikke delta i våre konkurranser.

Ansvarlig for konkurranser

Komplett.no

Østre Kullerød 4

3241 Sandefjord

 

KONKURRANSE  KONKURRANSEN AVSLUTTET VERDI AV PRIS  VINNER
Komplett CLUB-konkurranse: LG 77'' OLED-TV 30.11.23 44 490,- Michael H.
Komplett CLUB-konkurranse: Sonos Arc 17.12.23 7 990,- Pål F.