Gamere mot Barnekreft – bli med på tidenes innsamlingsstream

Kjære gamere! Fjorårets innsamlingsstream ble større enn noen kunne sett for seg. Dere lagde fantastisk stemning og samlet inn vanvittige summer til en viktig sak! La oss være enige om at vi ikke kan være noe dårligere i år. 25. – 27. november 2021 kjører vi i gang en ny innsamlingsstream direkte fra House of Nerds i Oslo. Det blir 48 timer med morsom underholdning, fete gjester og selvfølgelig masse bra gaming! I år som i fjor går alle donasjoner uavkortet til Barnekreftforeningen. La oss gå sammen for målet til Barnekreftforeningen: ingen barn skal dø av kreft!

På årets gjesteliste finner du blant annet

  • Nerdelandslaget
  • Aslak Maurstad
  • Stig Brenner
  • Level Up
  • Noobwork
  • Emzia
  • Paste
  • 777

Og sist, men overhodet ikke minst – vi har fått klørna i en haug av premier og giveaways i toppklassen, så det her vil du neppe gå glipp av! Hva skal du 25.  – 27. november? Tipper svaret på det er enkelt 😉

 

Få med deg hele streamen på Kompletts Twitch-kanal.

Følg oss i våre kanaler. Her vil vi komme med mer info som er verdt å merke seg til årets Gamere mot barnekreft.

T-skjorter

Match oss med din egen Gamere mot barnekreft-t-skjorte! Alt overskudd går til barnekreftforeningen. Kjøp t-skjorta her.

 

Program - TBA

Gaming og barnekreft

2020 var året der alle ble nødt til å tenke annerledes. Isolasjon, karantene og kohort fikk plutselig en stor plass i dagligtalen. Men til tross for at dette var relativt «nye» begreper for mange, er dette normalen for mange barn og ungdommer med kreft. Faren for infeksjoner og smitte gjør at de fysisk må isolere seg fra omverden. Gaming har derfor blitt et fristed for mange. Stedet hvor de kan være seg selv og hvor ingen ser sykdommen. Et sted for sosialt samvær uten å risikere smitte. Et sted disse barna kan være hva de nettopp er, nemlig barn.

Barnekreftsaken har engasjert mange. Vi i Komplett er intet unntak. Takket være et fantastisk samarbeid med influencere, gamere og barnekreftforeningen klarte vi i fjor å samle inn hele 2,5 millioner kroner i løpet av en 26 timers stream. Det er helt rått! Donasjonene gikk uavkortet til barnekreftforeningen og deres arbeid med å hjelpe barn og ungdommer med kreft og forskning innenfor feltet.