Roborock S7

Neste generasjons kombi-robotstøvsuger. Med sonisk teknologi, rengjør grundigere, smartere og raskere enn før. S7 har ultrasonisk teppegjenkjenning, børste av 100 % gummi og automatisk heving av mopp. Snart også med automatisk tømmestasjon.

Roborock S7 robotstøvsuger Robotstøvsugere

Roborock S7 robotstøvsuger

Hvit, 9,65cm, høy, styres med app, 300m²,batteritid opp til 3 timer
Ikke på lager. 50+ stk. forventes sendingsklare 17.aug..2021 (usikker dato)
5 790,-

S7 har flere innovative funksjoner som gir bedre rengjøring:

  • Sonisk mopping sørger for flekkfrie gulv, selv der smuss og skitt har tørket inn.
  • En avansert rullebørste av 100 % gummi gir bedre rengjøring og færre floker.
  • Automatisk heving av moppen gir problemfrie overganger fra tepper til andre overflater.

Neste generasjons børsteutforming

En viktig oppgradering på S7 er børsten av 100 % gummi. Den gir lengre holdbarhet og jevnere rengjøring samt reduserer risikoen for hårfloker. Børsten hjelper til med å trekke opp smuss som sitter dypt nede i teppene, samtidig som den er skånsom mot tregulv og andre overflater.

Teknologi for sonisk mopping

Med VibraRiseTM er fremtidens robotvasking her allerede nå. Ny teknologi for sonisk mopping gjør det mulig å vaske gulv grundigere enn noen gang, og nå fjernes inntørket smuss og gjørme som andre robotstøvsugere ikke håndterer.

Full kontroll

Når det gjelder kontroll, har S7 flere funksjoner i tillegg til avansert kartlegging med «no-go»-soner, moppefrie soner og usynlige, virtuelle vegger. Du kan tilpasse sugestyrken, styrken på sonisk vibrasjon, vanntilførsel (inkludert en innstilling for ekstra kraftig vasking av områder som er vanskelige å rengjøre) m.m. for hvert eneste rom i hjemmet.