Prismatch*Prismatch*


Få hjelp av våre dedikerte produkteksperter

Vi tester ut et helt nytt og sømløst shopping-konsept! En tjeneste der du enkelt kan snakke med en produktekspert samtidig som dere surfer sømløst sammen i nettbutikken.

Med Live Shopping hos Komplett blir du guidet gjennom det du måtte lure på via videochat og samsurfing. Våre eksperter svarer på alt du lurer på om PC og gaming, TV og lyd, mobil, nettbrett og smartklokker, hvitevarer, og alt annet av duppeditter.

Alt du trenger er din smarttelefon, en PC med mikrofon og høyttaler, eller et nettbrett – og selvsagt internettilgang.

Se etter Live Shopping-ikonet nede i venstre hjørne. Ikonet vil dukke opp når det er en ledig rådgiver, innenfor våre åpningstider hverdager 09:00 – 17:00.

 

To klikk, så er du i gang :-)

 

Usikker på hvilket produkt du skal velge?

Våre produkteksperter hjelper deg. Helt enkelt – der du er!

PS: Dette er en ny og helt unik tjeneste med fokus på å gi deg en mest mulig sømløs handleopplevelse, som om vi sitter sammen i sofaen. Den er spesielt godt egnet til konfigurasjon av PC sammen med en rådgiver. Har du behov for hjelp med annet enn kjøpsveiledning, ber vi om at du kontakter kundeservice via chatten nede i høyre hjørne, eller på telefon. Tjenesten er nylansert og vi kommer til å forbedre brukeropplevelsen fortløpende. Derfor setter vi også pris på dine tilbakemeldinger og innspill i samtalen, eller i etterkant via risros@komplett.no (merk e-posten med «Live Shopping»).

 

FAQ - Ofte stilte spørsmål