Prismatch*Prismatch*
YouTube Video - Gaming KV  QN90B 1600x600

Make more of your gaming

Bli en bedre gamer med Neo QLED, TV-en som er utviklet med gaming i tankene! Med optimaliserte innstillinger og knivskarp bildekvalitet, selv i raske sekvenser, tar TV-en din gamingopplevelse til neste nivå.

Topp 5 gamingfunksjoner

Gaming TV funksjoner

Oppdag de høytytende gamingfunksjonene som gjør Samsung Gaming TV-er til en prisvinner fem år på rad.

Samsung awards

 

Finn din TV:

Funksjonene som gir deg maksimalt utbytte av gamingen

Monitorytelse i TV-en med 4K@144Hz (HDMI 2.1)

Enestående bevegelsesskarphet i 4K@144Hz selv i de raskeste sekvensene og via alle de fire HDMI-portene.*

*4K@144Hz gjelder 43" og 50” QN90B samt QN95B.

Spill direkte i TV-en – uten konsoll

Flere kjente skybaserte spilltjenester tilbyr nå apper direkte i Samsung Smart Hub. Med et abonnement hos spilleverandøren din kan du spille skybaserte spill direkte i TV-en ved hjelp av en app. Koble til en kompatibel spillkontroll, logg inn og sett i gang!

Superjevn grafikk og optimalisert bilde

Med sertifisert AMD FreeSync Premium Pro™ får du mindre hakking i bildet takket være en oppdateringsfrekvens som er synkronisert til din GPU, med støtte for HDR. VRR gir superjevn grafikk og en ytelse som gir gode vinnersjanser i spill.*

*FreeSync™-teknologien reduserer input lag, med mindre hakking. VRR (Variable Refresh Rate) gjør at spillenheten leverer optimalt bilde i hver scene.
S95B = FreeSync Premium, QN700B = FreeSync™.
FreeSync™ er ikke tilgjengelig på Q60B/Q6XB-modeller og 50" Q80B.

Bredere bilde, større opplevelse

Bildeforholdet 21:9 og 32:9 gir den ekstra skjermbredden du trenger for å få en maksimal spillopplevelse. Optimaliser innstillingene med Game Bar, og juster lyd og bilde i sanntid.*

*Tilgjengelighet av funksjonen varierer avhengig av din tilkoblede spillkonsoll eller spill-PC.

Synkroniserte høyttalere som følger hver bevegelse

Når alle TV-høyttalerne samarbeider med høyttalerne i Q-Soundbar, er du garantert å få med deg alt. Med en modell med Dolby Atmos og DTS:X får du en 3D-lyd som høres fra alle kanter, også rett over deg.

Reager raskere med ytelse som gir gode vinnersjanser i spill

Glem bildeforstyrrelser og opplev suverene HDR-detaljer med ALLM og en input lag ned til 5,8 ms.*

*Input lag måles i interne testmiljøer og kan variere avhengig av spillinnstillinger og spesifikke forutsetninger. Typisk inngangsforsinkelse: mindre enn 10 ms.

Stor skjerm - maksimal spillopplevelse

For å få maksimalt utbytte av neste generasjon spillgrafikk trenger du en stor skjerm. La deg fascinere av oppsiktsvekkende realisme med en Neo QLED TV på 75 tommer eller mer. En større skjerm betyr flere detaljer, større dybde og en morsommere opplevelse når dere er flere som spiller!

Plass for walkthroughs og spill på samme tid

Med Game Multi View kan du spille spill på den ende delen av skjermen mens den andre halvdelen viser en video. Dermed kan du for eksempel se walkthroughs av vanskelige spillfaser eller følge favorittstreameren din uten å avbryte din egen spilling.*

*Tilgjengeligheten av Multi View kan variere avhengig av bildekildens oppløsning og oppdateringsfrekvens, for eksempel ved bruk av Game Mode.

Knivskarp bildekvalitet i stilren design

Med sin smale ramme som sitter nærmere veggen enn noen gang er Neo QLED like flott å se på som den er kraftfull.

Rustet for mørket

Ved hjelp av Neo Quantum Processor løfter Dynamic Black Equalizer frem detaljer som ellers ville vært skjult i mørket. Dermed blir det enklere å se objekter og konturer i mørke scener. En superkraft som gjør det mulig å reagere i alle typer spill.