Bli med på å lage verdens største digitale LAN!

Velkommen til OnLAN!

For første gang arrangerer Komplett et online LAN! 

I en tid der vi er begrenset til egne stuer og gamingpulter er det dessverre ikke mulig med store oppmøter i haller og klasserom. Vi i Komplett savner følelsen av å samles til god, gammeldags gamingfest og derfor inviterer vi deg til et online LAN der vi i tre dager arrangerer streams, konkurranser, aktiviteter, konserter og show på Discord og Twitch.

Bli med på “OnLAN - Together Apart” 25. til 27. mars 2021.

 

Facebook

Bli med i Facebook-arrangementet for å få med alle oppdateringer, aktiviteter og konkurranser rundt OnLAN. Innhold vil legges ut regelmessig og gruppen får være med å forme arrangementet.

 

 

 

Twitch Stream

Twitch vil fungere som «Hovedscene». Vi streamer live på Twitch 12 timer hver dag gjennom hele LAN-et fylt med konkurranser, gjester, live-stream fra turneringsfinalene, viewergames, giveaways, konsert og mye mye mer! Dette vil du ikke gå glipp av! Detaljert program kommer nærmere LAN-et.

Torsdag 25.03 – kl. 12-24

Fredag 26.03 – kl. 12-24

Lørdag 27.03 – kl. 12-24

Discord

Her ønsker vi å invitere deg til å finne "plassen" din og rigge opp til LAN. Ta med deg venner, join servere, møt andre gamere og få den gode LAN-følelsen. Det vil være masse aktiviteter gjennom hele LANet og garantert noe for enhver smak. Av ting du kan forvente på Discorden:

  • Opprett egen kanal, inviter venner
  • Kundeservice/Supportkanal
  • Velg hvilke spill du er interessert i å spille, bli med andre som gamer det samme
  • Klare spillservere
  • Giveaway-kanal
  • Sosiale kanaler
  • … og viktigst av alt – Asbjørn’s Hønsehus

Turneringer

Ønsker du å delta? Turneringene som arrangeres er CS:GO, Rocket League og League of Legends. Vinneren av hver enkelt kvalifisering får en plass i kvartfinalen av OnLANs hovedturnering i tillegg til andre kule premier. Der får dere muligheten til å kjempe om pengepremier i konkurranse med noen av Norges beste lag.

Det settes opp fire kvalifiseringer til hvert spill slik at du og laget ditt får flere muligheter til å kvalifisere dere. Kvalifiseringene foregår i helgene 13.-14. mars og 20.-21. mars i samarbeid med Gamer.no.