Samsung Galaxy S21 - Samsung S21 ultra og S21+

Samsung Galaxy S21 kommer i tre ulike modeller; Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.

Se hvilken Samsung S21 som passer deg!


Test av Samsung S21 Ultra:
«Galaxy S21 Ultra nærmer seg taket for hvor gode tradisjonelle mobiler kan bli.» - Tek.no 21.01.21

Slik er den nye Samsung Galaxy S21

- Banebrytende kamera med kreative funksjoner
- Grenseløst og eksklusivt design i slitesterk glass og metall
- Dynamisk 120Hz skjerm gir en banebrytende følelse
- Stort, intelligent 24t+ batteri
- Klar for 5G

Skjermen - skånsom mot øynene, og sterkt sollys spiller ingen rolle

Av hensyn til øynene dine tilpasser skjermen seg automatisk slik at den bruker så lite blått lys som mulig – også på dagtid. Dessuten har den et blålysfilter som eliminerer det blå lyset maksimalt, som du kan aktivere når du måtte ønske det. Skjermen er også så lys at du ser alt innhold skarpt og tydelig, også når solen er på sitt sterkeste. Sammenlignet med S20 Ultra har S21 hele 50 % mer kontrast og 25 % høyere lysstyrke.

Galaxy-opplevelser

En mobil for suveren gaming. Med mer prosessorkraft, bedre grafikk og avansert AI er spillet ditt. 120 Hz-skjermen gir knivskarpe og nyanserte bilder og en spillopplevelse utenom det vanlige. Når du gamer, benyttes maksimale 120 Hz, noe som betyr raskere skjerm, overtak i spillet og en bedre følelse. Kombinert med skjermens lynraske berøringsrespons er seieren (nesten) garantert! 

Gaming i skyen med forsterket 5G. Med Galaxy S21 kan du spille uten spill-PC og konsoll. Dessuten har du tilgang til Xbox Game Pass** som ligger i skyen og tilbyr opp mot 100 spill å velge mellom. Du kan også koble til en ekstern håndkontroll og utnytte 5G-nettet og Wi-Fi 6E der det er tilgjengelig***. Ekte gamingfølelse med minimal forsinkelse.

Se alt i større format med Interactive Mirror View. Speil Galaxy S21 mot en kompatibel TV og opplev alt du ser og gjør i mobilen i større format. Retter du kameraet mot deg selv, forvandles TV-en til et speil i hjemmetreningsstudioet ditt og du kan følge dine egne bevegelser i forhold til instruktørens. Eller ta en videosamtale på den store TV-skjermen og se vennene eller kollegene dine enda bedre.

Trygg med Samsung

Definisjonen av nærmest uknuselig. Vi ønsker at skjermen skal holde. Derfor er den fremstilt av det solide og slitesterke Gorilla Glass Victus. Vanskelig å knuse.

Vann- og støvbestandig. Galaxy S21 er naturligvis støv- og vannbestandig i henhold til IP68, noe som blant annet betyr at den tåler en vanndybde på opptil 1,5 meter i 30 minutter.

Bare du kan låse opp. Det er ditt ansikt mobilen gjenkjenner. Og fingeravtrykkleseren er nå blitt enklere tilgjengelig og 1,8 ganger større. Det vil si enda enklere sikkerhet.

Privat forblir privat med Samsung Knox. Galaxy S21 er utstyrt med Samsung Knox, som beskytter dine verdifulle og personlige minner. Alle filmer, bilder, filer og data. Her er sikkerheten innebygd i flere lag fra maskinvare til programvare for at bare du skal ha tilgang til det som er ditt.