Prismatch*Prismatch*

Yamaha MusicCast

MusicCast formidler lyden slik den ble skapt. Yamaha har utviklet nettverksproduktene som lar deg oppleve lyden av høy kvalitet. Nyt tonene slik som artisten, produsenten og komponisten skapte den, og la deg imponere.


MUSICCAST SURROUND

Maksimer den trådløse surroundlyden hjemme. Lydplanken MusicCast BAR 400 er perfekt å kombinerer med de tøffe høyttalerne MusicCast 20, eller 50. Med disse produktene i stua er du garantert en sømløs lydopplevelse som imponerer for en enda bedre film- eller musikkopplevelse.

 

Fra en lydentusiast til en annen

Yamaha deler din lidenskap for god lyd, og i mer enn 130 år har Yamaha ligget langt foran i musikkens verden. Yamaha har gjennom tidene vært ledende innen instrumenter og lydstudioer, og deltatt aktivt i scenesamarbeid med de største artistene i verden.

 

Slik fungerer det

Velg fritt blant en mengde lydprodukter som snakker sammen. Dine MusicCast produkter kan brukes sammen -eller separat, valget er ditt og lydopplevelsen styres enkelt med en app. Kort fortalt er MusicCast designet med tanke på å være enkel i bruk og er fremtidens lydbilde for den kresne.

 

Sett sammen din ultimate MusicCast

MusicCast består av pakker og enkeltprodukter. Velg blant soundbar, trådløs høyttaler, sub, AV Receiver eller HiFi komponenter. Plukk og miks som det passer deg og ditt hjem, eller bygg på ved en senere anledning.

 

For deg med
kjærlighet for lyd

Teknologien bak MusicCast kombinert med en god posisjon lydlidenskap ble til navnet True Sound. Med True Sound i hus garanterer Yamaha at hvert produkt tar den ekte lyden hele veien hjem slik at du får følelsen av intimkonsert i stua.

 

YouTube Video - Yamaha MusicCast - The Ultimate Multi-Room Experience