Nyheter i RX 6000-Serien

 

Med den siste oppdateringen av den populære Radeon RX 6000-serien setter AMD på toppgiret. AMD Radeon RX 6950 XT, RX 6750 XT og RX 6650 XT er optimalisert for de nyeste spillene og avanserte funksjoner som DirectStorage. Modellene tilbyr økt ytelse for alt fra 4K-spilling til høy bildefrekvens ved 1080p. De er klare for alt – enten det er e-sport eller den siste store tittelen med omfattende miljøer.

De nye Radeon RX 6950 TX, RX 6750 XT og RX 6650 XT-skjermkortene drar full nytte av de siste innovasjonene enten det er snakk om AAA-spill eller eSport - opplev spillene dine uten kompromiser. 

Supersharged performance

Radeon RX 6000-seriens skjermkort kan ta på seg de mest krevende titlene med maksimale innstillinger med alle de nyeste funksjonene aktivert. Med opptil 16GB high-speed GDDR6-minne og opptil 128MB AMD Infitiy Cache.

Fantatiske opplevelser

Radeon RX 6000-serien er optimert for å gi deg en gamingopplevelse med utrolige detaljer, med blandt annet støtte for HDMI 2.1 og FreeSync for den beste opplevelsen. 

Den beste spillopplevelsen

Windows 11 er laget for det ultimate PC-spillet, med overlegen grafikk, hastighet og utvalg av spill. Windows 11 inkluderer gaming-funksjoner som DirectX 12 Ultimate, DirectStorage og Auto HDR - og sammen med står AMD skjermkortene står klare til å gi deg den beste spillopplevelsen.

Ryzen 5000 Series

 

Vær ustoppelig med den enestående hastigheten til verdens beste prosessorer for stasjonære maskiner. AMD Ryzen 5000 Series-prosessorer gir deg det beste innen høy ytelse, uansett om du spiller de nyeste spillene, designer den neste skyskraperen eller tygger deg gjennom vitenskapelige data. Med AMD Ryzen er du alltid i forkant.