Prismatch*Prismatch*

DJI Mini 3 

DJI Mini 3 er en kompakt og ekstremt lett kameradrone, klar for eventyr. Den har forlenget batteritid, fantastisk 4K HDR-video som fanger opp naturtro farger og detaljer, og morsomme funksjoner som True Vertical Shooting for fantastiske bilder for sosiale medier. Uansett om du er på stranden, drar på backpacking over helgen eller på en måneds biltur, vil du være klar til å fange opp ethvert øyeblikk.

YouTube Video - DJI Mini 3

DJI RC

En lett og brukervennlig fjernkontroll med innebygd skjerm. Takket være den innebygde DJI Fly-appen er den klar til bruk uten at du trenger å koble til en smarttelefon, noe som gjør takeoff mer fokusert og dronefotografering mer fornøyelig.

Flere kilometer over det normale – Ta spenningen med deg

Med en sammenleggbar design og en vekt på under 249 g er DJI Mini 3 enkel å ha med seg i vesken eller lommen for det neste eventyret.

L-e-n-g-r-e flyvninger

Slipp å bekymre deg for lavt batterinivå og svev sikkert og ro i sjelen. DJI Mini 3 leveres med standard Intelligent Flight Battery for å gi en maks flytid på 38 minutter. Utvid flyvningene dine med opptil 51 minutter med Intelligent Flight Battery Plus.

Øvrige droner fra DJI

Tilbake til toppen.