Prismatch*Prismatch*

Best i test: Mobil, nettbrett og smartklokker

Det kan være vanskelig å velge blant det som fremstår som et enormt utvalg, og det er komplisert å sette seg inn i de ulike spesifikasjonene. Tester er derfor en populær og god indikator på hvilke produkter som er et godt valg. Redaksjoner som tek.no og dinside.no tester mange forskjellige telefoner, nettbrett og smartklokker som ender opp i nyttige karakterer, terningkast og anbefalinger for deg som forbruker. Her finner du aktuelle testvinnere.  Nettbrett og lesebrett 

Tek.no
TEK.no
arrangerer uavhengige tester av teknologi på tvers av produsentene, da også TV. Produktene får en score mellom 0-10 etter oppnådd bildekvalitet, brukervennlighet, design, lydkvalitet og tilkoblinger, der alt over 7,5 er bra. I tillegg til en rangering fra 1-10 har tek.no egne kvalitetsstempler for sine favoritter der; «Helt rått», «Best i test» og «Anbefalt» er produkter TEK-redaksjonen mener utmerker seg. Flere av våre produkter får høy poengsum fra teknologi-spesilalistene.

 

 

DinSide
DinSide

DinSide er en allsidig redaksjon som tester forbrukerorienterte produkter på tvers av kategorier og bransjer. DinSide har en samleside med alle sine tester på dinside.no/tester, her gir de produktene terningkast fra 1 til 6 i tillegg til en utfyllende testartikkel som grunnlag for poengsummen. Testresultatene summerer i tillegg hvilke egenskaper som gir tommel opp eller ned, og en kort konklusjon for de utålmodige som ikke vil lese hele testen.

Lyd & Bilde
Lyd & Bilde

er Nordens største på tester av elektronikk innen sitt produktområde. I testene deler spesialistene ut et gitt antall stjerner fra 1-6, og merker enkelte produkter med «Spesielt anbefalt».
I testene gjennomgår redaksjonen punkter som: design, brukervennlighet, finesser, bilde- og lydkvalitet og gir et sammenlagt inntrykk i form av antall stjerner. Klikk på Lyd&Bilde-logoen, på de aktuelle produktene, og les hele testen eller se kun på konklusjonen for et raskt sammendrag.

 

Bestselgere
Våre bestselgere

I alle våre kategorier kan du til enhver tid se hva som er populært i butikken akkurat nå, listen er basert på våre faktiske bestselgere, og du kan bruke andre valg som en veileder for valget. I tillegg kan det være nyttig å lese andre kunder subjektive produktanmeldelser under hvert produkt. Kanskje de svarer på noe du lurer på? Fortsatt i tvil? Chat med oss og vi veileder deg til rett valg.