Xbox Series X og S

Spill tusenvis av spill fra fire generasjoner med Xbox med neste generasjons konsoll som passer spillestilen din best 

Spill mer, vent mindre

Spillere vil oppleve mer tid på å spille og mindre tid på å vente, da lastetidene vil bli kraftig redusert takket være prosessorkraften til Xbox Series X.

Quick Resume, som er en ny funksjon drevet av de tekniske funksjonene og den innovative Xbox Velocity Architecture i Xbox Series X, og som gjør at spillerne sømløst kan veksle mellom flere titler og gjenoppta umiddelbart der du sist slapp.

Spill spiller enda bedre

Gjennom den revolusjonerende nye Xbox Velocity Architecture vil tusenvis av spill på Xbox One, inkludert Xbox 360 og originale Xbox Games, oppleve forbedringer i ytelsen, inkludert forbedrede start- og lastetider, mer stabile bildefrekvenser, høyere oppløsninger og forbedret kvalitet på Xbox Series X.

Optimalisert for Xbox Series X

Spill bygget med Xbox Series X-utviklingssettet er designet for å dra nytte av de unike egenskapene til Xbox Series X. De vil vise frem enestående belastningstider, visuelle effekter, reaksjonsevne og bildehastigheter opp til 120FPS.

Møt den nye Trådløs Xbox-kontroller

Opplev den moderniserte designen av Trådløs Xbox-kontroller, med skulpterte overflater og raffinert geometri for økt komfort under spilling. Hold deg i mål med strukturert grep og en hybrid D-pad; fange og dele innhold sømløst mens du spiller; og raskt par med, spill på og bytt mellom støttede konsoller, PC-er og mobile enheter. *