Den nye

Xbox Series X

Raskest. Kraftigst

Xbox Series X er navnet på Microsofts kommende spillkonsoll som Xbox-fans og spillere over hele verden tålmodig venter på. Konsollen har planlagt utgivelse for julehandelen 2020 samtidig med lanseringstittelen Halo Infinite.

Hva du kan forvente av neste generasjons spilling

Dette sier Phil Spencer, leder for Xbox

Spillets fremtid har aldri vært mer inspirerende. Kreativitet i spill blomstrer. Nye tjenester gir deg mulighet til å oppdage flere spill - og bringe deg nærmere spillene og skaperne og streamere du elsker. Skyen skaper en massiv mulighet til å streame spill av konsollkvalitet og spille med menneskene du ønsker, uansett hvor du vil. Og for mange av oss er ingenting mer inspirerende enn morgenen til en ny konsollgenerasjon.

Re-konstruert fra innsiden og ut

Når vi går inn i en ny generasjon med konsollspilling med Xbox Series X, muliggjør maskinvare- og programvareinnovasjoner de fantastiske mulighetene for fremtiden for spill.

Designet for hastighet og ytelse

Xbox Velocity Architecture låser opp nye hastighets- og ytelsesegenskaper gjennom den banebrytende kombinasjonen av maskinvare, en tilpasset 1 TB SSD og CPU og dyp programvareintegrasjon,

Xbox Series X Xbox

Xbox Series X

AMD Zen 2, SSD, GDDR6 SDRAM, Ray-Tracing
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 5-6 uker.
9 999,-
Halo Infinite Spill til Xbox One

Halo Infinite

Xbox One / Xbox Series X
Bestillingsvare. Bestilles ved ordre. Leveringstid 5-6 uker.
549,-

Prisen på den nye konsollen er foreløpig ikke kjent, men vil offentliggjøres nærmere lanseringsdatoen. Den nåværende prislappen er dermed bare midlertidig. Du vil motta en faktura via e-post når konsollen er klar til å sendes, da med riktig pris.

Tidenes kraftigste konsoll

Xbox Series X er vår kraftigste konsoll noensinne, drevet av vår spesialdesignede prosessor som utnytter AMDs nyeste Zen 2 og RDNA 2-arkitekturer.

Det nye systemet på en brikke (SOC) er bygget opp fra grunnen for hastighet og ytelse, med 12 teraflops prosessorkraft og med kompatibilitet i tankene i fire generasjoner spill.

Kjøleribbechassis

En kjøleribbe er en ikke-elektronisk, passiv mekanisk komponent som har en viktig rolle i påliteligheten og ytelsen til Xbox Series X og er integrert direkte i kabinettet på konsollen. Denne unike komponenten i den parallelle kjølearkitekturen hjelper deg med å gi den særegne utformingen av konsollen.

Splitt hovedkort

For første gang på konsoll noensinne, holder et innovativt delt hovedkort Xbox Series X interne deler jevnt temperaturkontrollert, slik at konsollen kan gi mer strøm

Mer lagring uten kompromisser

Xbox Series X Storage Expansion Card gir ekstra spilllagring i topphastighet og ytelse ved å gjenskape konsollens interne tilpassede SSD-opplevelse. 1 TB-kortet settes direkte på baksiden av konsollen via den dedikerte lagringsutvidelsesporten.

Spill mer, vent mindre

Spillere vil oppleve mer tid på å spille og mindre tid på å vente, da lastetidene vil bli kraftig redusert takket være prosessorkraften til Xbox Series X.

Quick Resume, som er en ny funksjon drevet av de tekniske funksjonene og den innovative Xbox Velocity Architecture i Xbox Series X, og som gjør at spillerne sømløst kan veksle mellom flere titler og gjenoppta umiddelbart der du sist slapp.

Spill spiller enda bedre

Gjennom den revolusjonerende nye Xbox Velocity Architecture vil tusenvis av spill på Xbox One, inkludert Xbox 360 og originale Xbox Games, oppleve forbedringer i ytelsen, inkludert forbedrede start- og lastetider, mer stabile bildefrekvenser, høyere oppløsninger og forbedret kvalitet på Xbox Series X.

Optimalisert for Xbox Series X

Spill bygget med Xbox Series X-utviklingssettet er designet for å dra nytte av de unike egenskapene til Xbox Series X. De vil vise frem enestående belastningstider, visuelle effekter, reaksjonsevne og bildehastigheter opp til 120FPS.

Møt den nye Trådløs Xbox-kontroller

Opplev den moderniserte designen av Trådløs Xbox-kontroller, med skulpterte overflater og raffinert geometri for økt komfort under spilling. Hold deg i mål med strukturert grep og en hybrid D-pad; fange og dele innhold sømløst mens du spiller; og raskt par med, spill på og bytt mellom støttede konsoller, PC-er og mobile enheter. *