GTA VI - den ukjente fremtiden for den anerkjente serien

Grand Theft Auto-serien er en av de mest populære gjennom tidene, og utviklerne Rockstar er mer eller mindre bransjens… ja, rockestjerner. Fra det første spillets 2D-visning ovenfra til den enorme åpne verdenen til GTA V - serien har alltid klart å utfordre, opprøre og skyve grensene.

Tiden inne for et nytt Grand Theft Auto

GTA V ble lansert i september 2013, og på dette tidspunktet begynner det å bli år. Spillet har blitt finjustert og utgitt for PlayStation 4, Xbox One og ikke minst PC-en, men likevel - tiden er virkelig nå inne for et nytt Grand Theft Auto-spill.

At Rockstar, som nylig rullet ut kritikerroste Red Dead Redemption 2, forbereder seg på GTA VI, er neppe noe stor overraskelse. Imidlertid er ytterligere detaljer om spillet veldig få - vi vet egentlig ikke noe i det hele tatt. Noen rykter snakker om flyttingen fra USA til Sør-Amerika, og andre peker på en retrett til Vice City.

Vellykket modcommunity, og vil det komme en PC-versjon?

En ting vi imidlertid kan være sikre på er at den populære online modusen vil komme tilbake, på en eller annen måte. Å oppdatere flerspillerseksjonen med nye moduser, dingser og sesongarrangementer har blitt en virkelig skatt for Rockstar, ikke minst i kombinasjon med et sterkt modcommunity som skaper sitt eget innhold.

Grand Theft Auto VI vil mest sannsynlig bli utgitt for PlayStation 5 og Xbox Series X, en gang tidligst våren 2021 i henhold til nåværende rykter. Før eller siden vil tittelen også lande på PC - for GTA V tok det imidlertid nesten to år etter konsollutgivelsen.

Hvor vil GTA VI befinne seg? Noen rykter sier Sør-Amerika, andre rykter hinter om retrett til Vice City...

Vil GTA VI komme på PC?