I gjennomsnitt tilbringer vi 93% av livene våre innendørs

Vet du hva du puster inn? Luften du puster inn i ditt eget hjem kan være vesentlig dårligere enn hva du tror.

Luften vi omgir oss med hjemme kan inneholde mange mikroskopiske partikler som vi ikke ser, men de kan være skadelig for oss.

I gjennomsnitt puster du 16 ganger per minutt,

det blir 8 409 600 pust i året.

Da er det viktig at luften du puster inn er renest mulig.

En luftrenser hjelper deg å puste lettere ved å redusere allergi og astmautløsere som svever rundt i luften på soverommet, stuen og andre rom som du oppholder deg i mye i løpet av en dag. Er det ikke på tide at du tar kontroll over luften du puster inn?

Hvorfor bør du ha en Leitz Trusens Luftrenser i ditt hjem:

Beskytt deg og familien din mot bakterier og virus***: Luftbårne sykdommer, som forkjølelse og influensa, kommer gjennom luften og kan lett spres i et rom, slik kan sykdommer spres raskt og smitte andre.

Støvmidd finnes nesten overalt, de er veldig små, men de kan forårsake store problemer: Små mikroskopiske utøy kan forstyrre og påvirke immunforsvaret ditt.

Bruk av peis eller vedovn kan påvirke luftkvaliteten innendørs: Selv om varmen og lukten av ilden er avslappende, er du kanskje ikke klar over at av røyk fra peis/ovn ikke er så bra å puste inn. Og ved inneholder ofte muggsopp som kan frigjøres og spres inne i ditt hjem. Forskere sier det kan det gi helsemessige plager å puste inn muggsoppsporer **.

Kjæledyr allergi: Allergener fra dyr kan også finnes i luften i hjem som ikke har kjæledyr fordi det kan henge igjen i opptil 6 måneder etter at kjæledyr har vært et sted, og mennesker kan frakte med seg allergener fra sine dyr.

Pollen: Naturen er vakker. Og full av pollen. Når dette fine pulveret kommer svevende inn i hjemmet ditt, kan det føre til mye ubehag for de som er følsomme og allergiske mot pollen.

Skitt, bakterier, pollen, muggsporer og andre ubehagelige partikler kan skjule seg i luften i ditt hjem. Disse partiklene kan føre til en rekke helseproblemer, sett inn en TruSens luftrenser og sørg for at du får renere luft i ditt hjem.

TruSens luftrenserene har 360-graders DuPont™ -filtrering som drar inn luft fra alle retninger, og samler partikler fra hele rommet. PureDirect luftstrøm fordeler den rensede luften i to retninger, og sender renset luft mer komfortabelt og effektivt ut i hele rommet. Det gir bedre luftgjennomstrømning og renere luft i rommet.

 

 

La TruSens vise deg hvordan luften din er. Kontrollpanelet på TruSens Z-2000 og Z-3000 maskinen viser kvaliteten på luften du puster inn. Disse maskinene leveres sammen med SensorPod som leser av luftkvaliteten og sender informasjonen til luftrenseren som jobber etter behov for å gi deg best mulig luftkvalitet.

 

 

Vaskbart forfilter fanger dyrehår og større partikler (modellen Z-1000 har ikke dette forfilteret)

Karbonfilter fanger lukt og røyk

Ekte HEPA-filter fanger opp 99,97% av miljøgifter inkludert allergener og luftbårne bakterier og virus

UV-sterilisering ødelegger bakterier og virus som kan samle seg og formere seg i filtret.

 Opplev forskjellen med en TruSens luftrenser i ditt hjem!

Mange av oss liker å se på oss selv som friluftsmennesker, men tall fra SSB fra 2010* viser at vi bare tilbringer 2,5 timer ute hver dag, det betyr at vi tilbringer veldig mye tid inne og i vårt eget hjem. Og luften du puster inn her kan være vesentlig dårligere enn luften som er utendørs. Derfor blir det veldig viktig å ha god luftkvalitet i ditt hjem. Leitz TruSens Luftrensere er elegante, effektive, moderne og vil pass inn i et hvert hjem.


* Samfunnsspeilet 4/2012 https://www.ssb.no/a/samfunnsspeilet/utg/201204/ssp.pdf

** Kilde: https://www.dinside.no/bolig/ikke-oppbevar-veden-inne/71729874

*** Virus og bakterier spres ut i luften når en smittet person hoster eller nyser. Smitten kan også finnes på alle ting og gjenstander en smittet person har berørt. Vanlige eksempler er: Dørhåndtak, telefon, tastaturer og bestikk. Hvis du berører nesen, munnen eller øynene etter å ha berørt en infisert gjenstand, er det mulig du kan bli smittet og deretter kan du spre viruset videre.

TruSens stimulerer til et sunnere inneklima.
Det er viktig å med forebyggende tiltak for å unngå spredning av luftbårne bakterier og virus. TruSens fremmer et sunt miljø ved å redusere antall luftbårne bakterier og virus som sprer seg i hele hjemmet eller på kontorlokalet. PureDirect-luftstrømmen sirkulerer luften i hele rommet, og unngår stillestående luft der det er lettere for bakterier og virus å vokse.

DuPont™ HEPA-filtrering fanger opp svevestøv ned til 0,3 mikron. Dette øker muligheten for at luftbårne bakterier og virus fanges inn i filtersystemet i luftrenseren. UV-lampen inni maskinen hemmer og reduserer luftbårne virus og bakterier som kommer inn i maskinen slik at de ikke kan formeres og spres videre. Mikroskopiske luftbårne organismer som kan formere seg og forårsake vondt lukt, blir fanget i filtersystemet til luftrenseren. UV-lys reduserer den negative effekten av disse mikroorganismene ved å gjøre dem inaktive. UV-lys dreper og hemmer veksten til luftbårne bakterier, luftbårne virus og protozoer (encellede organismer). Med TruSens luftrenseren i ditt hjem legger du grunnlaget for en sunnere inneklima, med bedre luftkvalitet i ditt hjem.