Ser du hva som svever rundt i luften i ditt eget hjem?

Luften vi omgir oss med hjemme kan inneholde mange mikroskopiske partikler som vi ikke ser, men de kan forårsake allergier som høysnue, luftbårne virus og bakterier, støv, VOC / gasser, pollen, røyk, flass og hår fra kjæledyr.

 

I gjennomsnitt puster du 16 ganger per minutt,

det blir 8 409 600 pust i året.

Da er det viktig at luften du puster inn er renest mulig.

 

En luftrenser hjelper deg å puste lettere ved å redusere allergi og astmautløsere som svever rundt i luften på soverommet, stuen og andre rom som du oppholder deg i mye i løpet av en dag. Er det ikke på tide at du tar kontroll over luften du puster inn?

 

 

La TruSens vise deg hvordan luften din er. Kontrollpanelet på TruSens Z-2000 og Z-3000 maskinen viser kvaliteten på luften du puster inn. Disse maskinene leveres sammen med SensorPod som leser av luftkvaliteten og sender informasjonen til luftrenseren som jobber etter behov for å gi deg best mulig luftkvalitet.

 

 

TruSens luftrenserene har 360-graders DuPont™ -filtrering som drar inn luft fra alle retninger, og samler partikler fra hele rommet.  PureDirect luftstrøm fordeler den rensede luften i to retninger, og sender renset luft mer komfortabelt og effektivt ut i hele rommet.  Det gir bedre luftgjennomstrømning og renere luft i rommet.

 

 

Vaskbart forfilter* fanger dyrehår og større partikler

Karbonfilter fanger lukt og røyk

Ekte HEPA-filter fanger opp 99,97% av miljøgifter inkludert allergener og luftbårne bakterier og virus

UV-sterilisering ødelegger bakterier og virus som kan samle seg og formere seg i filtret.

*Trusens Z-1000 er en mindre maskin og har ikke dette forfiltret.

 

Opplev forskjellen med en TruSens luftrenser i ditt hjem!

Mange av oss liker å se på oss selv som friluftsmennesker, men tall fra SSB fra 2010* viser at vi bare tilbringer 2,5 timer ute hver dag, det betyr at vi tilbringer veldig mye tid inne og i vårt eget hjem.

Og luften du puster inn her kan være vesentlig dårligere enn luften som er utendørs. Derfor blir det veldig viktig å ha god luftkvalitet i ditt hjem.

Leitz TruSens Luftrensere er elegante, effektive, moderne og vil pass inn i et hvert hjem.

*Samfunnsspeilet 4/2012 https://www.ssb.no/a/samfunnsspeilet/utg/201204/ssp.pdf