Informasjon vedr. Korona - Covid-19

Komplett følger utviklingen av Koronaviruset tett og forholder oss til retningslinjer og gjeldende anbefalinger.

Her har vi samlet informasjonen du trenger for å handle trygt på Komplett.no.

 

 

Ofte stilte spørsmål:

 

Vil man fremdeles kunne bestille varer som normalt hos Komplett?

Vårt lager er i full drift og vi pakker og sender ut ordre fortløpende. 

 

Hvordan påvirkes leveringstiden av situasjonen vi befinner oss i?

Våre transportører melder at de ikke har noen utfordringer med å levere til tiden. 

 

Er det fremdeles mulig å hente pakker på Pick-up-point i Oslo og Sandefjord?

Ja, det vil fremdeles være mulig å hente pakker i vårt Pick-up-point. Vi har tatt forholdsregler, og det er satt ut hånddesinfeksjon og engangshansker for å minske smittefaren. Husk å holde minimum 1 meter avstand til andre for å hindre smitte. 

 

Vil kundeservice være åpent som normalt?

Kundeservice har inntil videre vanlige åpningstider. Vi anbefaler at du kontakter oss via chat eller e-post. Les mer og se åpningstider her.
Grunnet stor pågang til vårt kundesenter vil det dessverre kunne forekomme lengre ventetid enn normalt. Vi besvarer alle henvendelser fortløpende, og alle som tar kontakt med oss vil få svar.

 

Vil det være mulig å bestille med hjemlevering?  

Ja. Det er fremdeles mulig med hjemlevering og du kan bestille tilleggstjenester som innbæring, avemballering og retur av EE-avfall.

Bor du i Oslo-området, Bærum Drammen, Lillestrøm, Drøbak, Ski, Vestfold og Bergen kan du benytte deg av ekspresslevering samme eller neste dag med Porterbuddy om du bestiller før kl. 12:00 mandag-fredag eller søndag. Les mer her.

Både Posten og Postnord tilbyr også hjemlevering. Les mer her.

 

Hvordan vil vareleveransene inn til Komplett være?

Selv om grensene i de fleste land er stengt for passasjerer så vil godstrafikk gå som normalt i forhold til den informasjonen vi har per dags dato. Myndighetene sin klare intensjon er at varetransport skal gå som normalt. Vi forventer derfor ingen større forsinkelser på vareleveransene inn til Komplett. Våre datoer på nettsiden skal til enhver tid være oppdatert.