Logitech G Pro Series

Designet med og for verdens ledende e-sportsproffer. 

Logitech G er en global leder innen e-sport, og det foretrukne utstyret for proffspillere over hele verden. Gjennom et unikt samarbeid jobber Logitech G direkte med verdens beste proffgaming-utøvere for å forstå hva som kreves i konkurransespill. Teamet vårt vurderer deretter utøvernes behov for å lage det beste utstyret for proffer.

SPILL FOR Å VINNE

PRO Series-utstyret er spesiallaget for profesjonell gaming. Den mest avanserte teknologien og de høyeste ytelsesspesifikasjonene – designet i samarbeid med profesjonelle spillere over hele verden – leverer den presisjonen, hastigheten og utholdenheten som kreves for å vinne.

FØRSTEKLASSES DESIGN

Logitech G Pro Series er testet av proffer, tilpasset for turneringer og bygd for å vinne. Med en robust og lett ramme konstruert av aluminium og stål er PRO X bygd for holdbarhet, komfort og en førsteklasses estetikk. Vi har lyttet til proffenes ønsker. Med vår mest avanserte teknologi og et fokusert design vil ingenting kunne hindre deg i å hente hjem seieren.

HERO GAMINGSENSOR

Siden e-sportsproffer krever stadig større hastighet og nøyaktighet, gjør også Logitech G det. Med oppfinnelsen av HERO 16K, neste generasjons spillsensor, har verden nå fått en ny leder. For PRO Wireless er HERO 16K blitt optimalisert for å spore sinnssyke flicks i hastigheter på over 400 IPS uten å rotere ut. HERO 16K leverer topp ytelse ved et hvilket som helst følsomhetsnivå helt uten utjevning, akselerasjon eller filtrering fra 100 til 16 000 DPI. HERO 16K bruker også 10 ganger mindre strøm enn forgjengerne, som PMW3366, noe som gjør det mulig med et lettere batteri og en lengre batterilevetid. Proffer krever det beste, og det er nettopp det HERO 16K er.

LIGHTSPEED WIRELESS

G Pro Gaming-musen og Pro-tastaturet er en del av den trådløse Lightspeed-kolleksjonen.
For proffer er det viktig å kunne droppe ledningen. Ledninger skaper friksjon og distraksjon, noe som er uakseptabelt i profesjonell e-sport. Denne innovative, trådløse end-to-end-teknologien eliminerer begrensninger som ventetid, tilkoblingsmuligheter og strøm for å gi en jevn, forsinkelsesfri rapporteringsfrekvens på 1 ms – uten kabel.

YouTube Video - Introducing the PRO X SUPERLIGHT Wireless Gaming Mouse
YouTube Video - PRO X Gaming Headset: Play to Win