Prismatch*Prismatch*

BenQ PhotoVue og DesignVue - for profesjonelle fotografer og designere

BenQ strever etter perfeksjon når vi velger de beste komponenter og materialer for å garantere at våre skjermer presterer optimalt.

 

PhotoVue 

 

 

PhotoVue

Maskinvarekalibrering lar deg justere monitorens interne bildebehandlingsbrikke. BenQs kalibreringsprogramvare Palette Master Element kan du justere og opprettholde monitorens fargeytelse i dens mest optimale tilstand.

 

DesignVue 

 

 

DesignVue

Designskjermer i PD-serien leveres med CAD/CAM-, Animation- og Darkroom-modus, slik at du alltid kan justere detaljrikdom, lysstyrke og kontrast etter ønske. Oppgradert fargeomfang som er kompatibelt med DCI-P3 og Display P3, samt Thunderbolt 3-forbindelse som gir en mer effektiv bilde- og dataoverføring.

 

Egenskaper 

 

 

Ekte farger rett foran deg

BenQs AQCOLOR-teknologi gir fabrikkalibrerte farger som gjør bildebehandlingen mer effektiv. Nyt den fabrikkferdige fargenøyaktigheten og gjør de profesjonelle fotografiene dine levende.

Hotkey-puck G2

Hotkey-pucken har fått en ny design, og med Hotkey Puck G2 kan designere tilpasse snarveiene etter ønske via skjermmenyen. Den har tre funksjonstaster, én rotasjonstast og et hjul som brukere kan tilpasse til de funksjonene de oftest bruker i arbeidet.

Fabrikkalibrert til å garantere fargenøyaktighet rett ut av esken

BenQs skjermer gir en fargenøyaktighet rett ut av esken som garanterer at brukere kan oppleve en høyst troverdig fargeytelse.

HDR10-støtte

BenQs DesignVue er utstyrt med HDR10-teknologi som gjør det mulig for designere å forhåndsvise videoinnholdets HDR-effekt under redigering, slik at resultatet blir som forventet.

Bransjens beste Eye-Care-teknologi

BenQs eksklusive Eye-Care-teknologi, som reduserer blått lys og flimmer, beskytter øynene mot tretthet og gir brukerne større komfort, forbedret produktivitet og bedre sikkerhet på arbeidsplassen ved intens bruk av skjerm.

Perfekt fargegjengivelse

Sertifisert med CalMAN Verified og Pantone Validated.

YouTube Video - BenQ SW270C 27 Inch Photographer Monitor 1440P. 99% Adobe RGB IPS
YouTube Video - BenQ PD2720U 4K IPS Monitor for Graphic Design Introduction
YouTube Video - How to Choose the Right Monitor for Your Creative Work? (Nordic)