Prismatch*Prismatch*

  Møbler til hjemmekontoret - se våre ergonomiske løsninger

1840 timer i året!

Det er ca hvor mye tid du tilbringer på arbeidsplassen hvis du har 230 arbeidsdager. Fler og fler jobber også også hjemmefra mange dager i året, i tillegg til hjemmets kontoroppgaver, og det er derfor viktig at kontorplassen hjemme også er effektiv, med ergonomiske, økonomiske og hyggelige løsninger.

Sett sammen din nye arbeidsplass med elementene under, og husk at dette er utstyr du skal bruke i mange timer, så tenk ergonomi, effektivitet og trivsel!

Kontorstoler 

Kontorstolen - din nærmeste kollega

Kontorstolen er i de fleste tilfeller den «medarbeideren» du har mest kroppskontakt med i løpet av en dag. Det er derfor viktig at å tenke komfort, og helst over lengere tid.

Vi har kontorstoler av høy kvalitet, som er fleksible, ergonomiske og har et design som matcher de aller fleste stiler og behov. Blant annet sadelstol, knestol, ståstol og selvfølgelig mer klassiske varianter.

Tips: husk et stolunderlag for å unngå at hjulene på kontorstolen riper opp gulvet.

Hev/senk skrivebord  

 

Reguler stillingen gjennom dagen

Har du plass til en egen arbeidsstasjon, anbefaler vi en god hev/senk pult. Et fleksibelt skrivebord gjør at du i stor grad kan regulere stillingen gjennom hele dagen, fra å stå til ulike sittestillinger

En undersøkelse gjort av Britsh Medical Journal viser at ansatte som bruker hev/senk pult ikke bare får bedre ergonomi, men jobber dessuten mer effektivt.

Tips: En stor skrivebordsmatte beskytter både pultens overflate for riper, samtidig som den gir deg en behagelig hvileflate for hendene når du skriver og beveger datamusa

Skrivebord 

 

Ergonomisk ståmatte, armstøtte og fothviler 

 

God ergonomi i detaljene

Selv om du har sørget for en god stol og hev/senk pult, finnes det også andre, små og smarte produkter som sørger god ergonomi. En fotstøtte og underarmstøtte minimerer sjansen for belastningsskader

 

Organisering 

 

Hold orden i «sysakene»

Over til noe som ikke nødvendigvis er så ergonomisk, men for mange viktig for god konsentrasjon og ro – nemlig oppbevaring. Å innrede hjemmekontoret med en skuffeseksjon hvor du kan gjemme vekk penner, notatblokker og andre småsaker som er hendig i hverdagen er gull verdt. Og syns du ledningskaos også er en irriterende faktor? Da anbefaler vi en kabelboks!