Møbler til hjemmekontoret - se våre ergonomiske løsninger

1840 timer i året!

Det er ca hvor mye tid du tilbringer på arbeidsplassen hvis du har 230 arbeidsdager. Fler og fler jobber også også hjemmefra mange dager i året, i tillegg til hjemmets kontoroppgaver, og det er derfor viktig at kontorplassen hjemme også er effektiv, med ergonomiske, økonomiske og hyggelige løsninger.

Sett sammen din nye arbeidsplass med elementene under, og husk at dette er utstyr du skal bruke i mange timer, så tenk ergonomi, effektivitet og trivsel!

Kontorstoler 

Kontorstolen - din nærmeste kollega

Kontorstolen er i de fleste tilfeller den "medarbeideren" du har mest kroppskontakt med iløpet av en dag, det er derfor viktig at den føles og ser bra ut, i dag, i morgen og i fremtiden.

Vi har kontorstoler av høy kvalitet, som er fleksible, ergonomiske og har et design som matcher det meste. Velg blant et stort utvalg stoler, også sadelstoler, knestoler og ståstoler.

Kontorstoler med hjul kan være ganske brutale mot gulvet, spesielt dersom du har parkett, men med et underlag mellom stol og gulv sparer du gulvet for denne slitasjen. 

 

Skrivebord 

 

Hev/senk skrivebord  

 

iiglo hev/senk skrivebord til hjemmekontoret

Et fleksibelt hev/senk skrivebord er en ekstremt viktig del av arbeidsplassen, ikke bare kan man jobbe stående, men man kan stille inn skrivebordet helt perfekt da man sitter også.

En undersøkelse gjort av British Medical Journal viser at ansatte som bruker skrivebord som kan heves/senkes ikke bare får bedre ergonomi, men de jobber også mer effektivt og har bedre psykisk helse.

Her har vi tre alternativer til deg:

  • Hev/senk skrivebord med elektrisk motor i brun valnøtt eller hvit. 
  • Hev/senk skrivebord med luftsylinder, slik at du slipper ledninger. Sort.
  • Hev/senk understell som du kan feste under din eksisterende bordplate.

Skillevegg, Rillepanel + tilbehør 

 

Ved å installere rillepanel på veggen eller rett på skrivebordet får man en ren og stilig arbeidsplass, med en rekke muligheter for smarte løsninger. En støydempende skillevegg gir en lunere arbeidsplass, og den tar også bort mye av lyden når du snakker med andre, være seg jobbb, skole eller gaming.

 

Kontorskuffer 

 

Skuffer som aldri skuffer deg

Med en skuffeseksjon i hjemmekontoret har du full kontroll over papirer og annet som ellers har en tendens til å flyte utover. Seksjonene fra iiglo er låsbare, stilrene og har høy kvalitet. 

  • Solid konstruksjon med stålramme: Sørger for solid og langvarig ytelse
  • Pulverlakkert overflate av høy kvalitet: Forhindrer riper og rust
  • Støtabsorberende nylontrinser: Gir god stabilitet og mobilitet
  • Låsemekanismen leveres med 2 nøkler: Gjør at dokumentene og eiendelene dine holder seg trygge

Organisering 

 

 

Ergonomisk ståmatte, armstøtte og fothviler