Prismatch*Prismatch*

Samsung Galaxy Z Fold6 og Z Flip6

Lanseringstilbud!

Spar opptil 4422 kr

Ved kjøp av Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 i perioden 10. juli til 28. juli, får du de nyeste AI-øreproppene Galaxy Buds3 Pro Silver med på kjøpet (ca. verdi 2 990 kr). I tillegg er det en ekstra god pris på telefonene i lanseringsperioden! Husk også tilbehøret nederst på siden, som har lanseringstilbud 50 % frem til 28.7. 

   

Kanskje får du gullkortet? 

Kjøper du en Galaxy Z Fold6 eller Z Flip6 i lanseringsperioden (10.07 - 28.07) så kan du finne et gullkort med verdi 5000 kroner i esken!*

Totalt deler vi ut ti gullkort, som blir lagt i tilfeldige ordre under lanseringsperioden.

Galaxy Z Fold6

nå med AI-funksjoner

Med Samsung Galaxy Z Fold6 har multitasking aldri vært enklere. Den store skjermen gir deg den ultimate AI-opplevelsen1. Med Split Screen kan du dele skjermen og jobbe i to vinduer samtidig. Søk etter restauranttips i det ene vinduet og send tekstmelding til en venn i det andre.Samsung optimaliserer mobilopplevelsen med Samsung Galaxy Z Fold6. Nye Galaxy Z Fold6 er en svært kraftig mobil. Fra avanserte AI-funksjoner1

Galaxy Z Flip6

Kommuniser mer med AI

Strekker ikke språkkunnskapene til i ferien? Ikke noe problem! Nå kan du også føre samtaler på andre språk. Med Interpreter1, 2 får du oversettelser raskt og enkelt under en samtale med noen som snakker et annet språk. Med Live Translate3 kan du også snakke i mobilen med noen som snakker et annet språk og oversette samtalen i sanntid. 

Tilbehør til Galaxy Z Fold6 og Z Flip6 

 

Se flere nyheter fra Samsung 

 

Følg fremgangsmåten nedenfor for å få Galaxy Buds3 Pro Silver (SM-R630NZAAEUB):
Registrer en Samsung-konto³ innen 14. august 2024.

  • 1. Åpne Samsung Members-appen på din Galaxy Z Flip6 eller Z Fold6 innen 14.08.2024.
  • 2. Gå til «Utforsk», og klikk på «Fordeler» øverst til venstre i appen, og velg den gjeldende kampanjen. Vær oppmerksom på at det kan ta opptil fem (5) virkedager før tilbudet vises i appen.
  • 3. Trykk på knappen «Ta del av tilbudet» for å gå til registeringssiden der du kan delta i kampanjen ved å laste opp kvitteringen, samt oppgi fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse og IMEI nummer på telefonen. Vær oppmerksom på at håndtering av registrering og utsendelse av kampanjeprodukter utføres av en tredjepartsleverandør, Modino.
  • 4. Når registreringen er fullført, vil du motta en e-postbekreftelse til e-postadressen som er tilknyttet Samsung-kontoen din.
  • 5. Informasjonen blir deretter manuelt gjennomgått av Modino. Ved godkjent registrering sendes kampanjeproduktet av Modino etter ca. 30 dager til angitt adresse. Vær oppmerksom på at i den grad et kampanjeprodukt er midlertidig utsolgt, kan kampanjeproduktet sendes senere enn etter 30 dager. Hvis du har spørsmål om kampanjen, vennligst kontakt Samsungs kundestøtte på 21 62 90 99 eller besøk www.samsung.com/no/support/contact/

*Gullkortet er et gavekort som kun er gyldig på Komplett.no. For å motta gavekortet må vinner følge instruksene beskrevet på selve gullkortet innen 28.08.2024.
Dersom du returnerer produktet eller produktene på angrefrist, så blir gavekortet ugyldig. Dersom gavekortet allerede er benyttet i løpet av av angrefristen, så vil beløpet bli fakturert i ettertid.