Prismatch*Prismatch*
Arlo

Arlo – kameraet som passer på hjemmet

Publisert 03. jul. 2019 14:40, Oppdatert 15. feb. 2023 13:03

Trådløse overvåkningskameraer som styres fra mobilen blir bare mer og mer populære. Med et Arlo kamera i hus kan du se hva som skjer hjemme – i 4K!

   
Arlo kamera direkte til app

Kameraene fra Arlo sender og tar opptak, helt opp til 4K-kvalitet, inne som ute, dag og natt. Velg de funksjonene som passer best for ditt bruk som: toveis-lyd, livestreaming, gratis lagring i skytjenesten, umiddelbare varsler og andre smarte løsninger. Vipps så har du full oversikt hjemme, selv om du er borte. Det er satt et tak på tilgjengelig gratis lagringsplass, og dersom du ønsker at den lagrer mer, kan du betale for denne tjenesten.

Hvert kamera er trådløst, og strømmer video direkte til appen. Du er riktignok avhengig av kabel for basestasjonen, men kameraene kan plasseres fritt uten bruk av andre kabler. Batteriene kan lades opp og gjenbrukes for varig og miljøvennlig bruk.

Arlo har belysning, samt en rekke andre funksjoner for å øke sikkerheten rundt ditt hjem. Den kan for eksempel varsle om noen er ved døren når du er bortreist.

Se alle Arlo-produkter her

 

YouTube Video - Vi installerer vårt eget sikkerhetskamera

  

Hvorfor kamera?

Med et overvåkningskamera kan du føle seg trygg på hva som skjer, uten å fysisk være til stede. De kan også brukes til flere formål, fra babycall til alarmsystem. Mange kan ha bruk for kameraer, men spesielt om du er mye bortreist. Dette gjelder både med tanke på innbrudd, men også for å for eksempel følge med på om ungene har kommet seg trygt hjem fra skolen. 

 

Best i test

Det kan være vanskelig å velge overvåkningskamera, men det er mange tester i bransjen som gir en pekepinn på hvilke produkter som er gode valg. Her har blant annet Arlo og Arlo Pro fått gode omtaler.

I testene fremheves det positive egenskaper som blant annet at den er enkel å montere med smarte magnetfester. I tillegg får den pluss for å tåle vær og vind så lenge det er nok rekkevidde, slik at enhetene kan kommunisere.

 

Toveiskommunikasjon

Pro 2-utgaven er som ordet tilsier litt bedre, og med den oppgraderte versjonen får du toveis kommunikasjon samt sirene fra basestasjonen nå sensoren utløses. Du kan til og med skremme de som snoker rundt huset ditt med å snakke til dem. Som i en scene i «Hjemme Alene» kan du med alarm eller tale, skremme vannet av ubudne gjester som snoker rundt i huset.

 

YouTube Video - Essential Video Doorbell Wire-Free Product Video

   

Sikkert hjemme med multisensorer

Arlo kameraene har bevegelsessensorer og aktivitetssoner, og kan aktivere lys, sirener, opptak og varsler direkte i appen. Den siste versjonen gir også mulighet for å ta i bruk multisensor. Teknologien gjør det mulig å rigge til ekstra overvåkning for økt sikkerhet rundt eiendeler eller deler av huset du er ekstra redd for.

Sensorene oppdager unormal adferd i huset, som åpning og lukking av vinduer og dører, bevegelse, røyk og co2-utvikling, vannlekkasje, temperaturforandring med mer. Teknologien åpner for større grad av sikkerhet, da du for eksempel kan velge at kameraene begynner å filme i det en sensor er utløst.

Sjekk hele utvalget av kameraer og annet utstyr fra Arlo!