,

TV i flere rom? Her er tipsene!

Publisert 18. jan. 2022 19:17, Oppdatert 02. feb. 2023 13:23

Tiden hvor man måtte plassere TV-en i nærheten av en koblingsboks for å få inn signalene er forbi. Få favorittunderholdningen i alle rom, enkelt som bare rom!


TV i alle rom i hjemmet

Det er ikke lenger mye som skal til for at du skal få underholdningen akkurat der du ønsker. Mange reiser avgårde på hytta for total avslapping, og de aller fleste har rustet opp fritidsboligen med både TV og WiFi. I mange år har det vært begrensninger for hvilke kanaler du kan se der hvor TV-signalene ikke strekker helt til. Så lenge du har strøm og WiFi er du sikret. Ved hjelp av en smart-TV eller mediaspiller kan du se akkurat den samme underholdningen på hytta som hjemme.

Om behovet er å plassere TV-en andre steder enn i stua, er det lite som setter begrensninger for det. En TV på kjøkkenet kan være en god kompanjong for å se oppskrifter eller fremgangsmåte på større skjerm eller rett og slett litt deilig bakgrunnsunderholdning mens festmiddagen blir til. Eller hva med garasjen når bilen trenger litt vårrengjøring eller du selv ønsker en liten pause. Hvor enn du ønsker å plassere din TV så er teknologien på plass og kun fantasien som setter grenser!

Hva med for eksempel The Frame fra Samsung? Den er designet for å se ut som en moderne bilderamme, og passer seg derfor i alle rom. Når The Frame er slått av, viser den kunst og forvandler et hvert rom til et kunstgalleri!

 

Mediaspillere sikrer underholdningen

Flere og flere av oss velger å droppe lineær-TV til fordel for å strømme det vi ønsker å se. Har du ikke en smart-TV kan en mediaspiller gi deg den samme tilgangen til underholdning.

 

Apple TV

Den kanskje mest kjente mediaspilleren er trolig Apple TV. Helt siden lanseringen i 2007 har denne lille boksen blitt mer og mer populær. Og det er ikke uten grunn. Mediaspilleren leverer både stabilitet og et diskret design, er enkel å bruke og kobles lett til TV via en HDMI-kabel.

 

 

Chromecast

Chromecast fra Google troner også høyt på lista over populære mediaspillere, mye på grunn av sin lave pris. Dette er sannsynligvis den rimeligste oppgraderingen du kan gjøre for å strømme alle dine favorittserier og filmer. Den kobles enkelt til TV via HDMI og styres direkte fra mobilen, nettbrettet eller PC-en. Chromecast er også kompatibel med Apple-produkter.

 

 

NVIDIA Shield

NVIDIA er for mange kjent for en helt rå grafikkopplevelse, gjerne knyttet til skjermkort og gaming. Men de svikter ikke når det kommer til mediaspiller. Med AI-oppskalering støtter Shield innhold i både HDR10 og Dobly Vision, i tillegg til støtte for Dobly Atmos for en fantastisk lyd. Denne kombinasjonen setter underholdningsopplevelsen i forsetet. I tillegg til at du kan strømme filmer og serier finner du også GeForce NOW som gir deg tilgang til en rekke spill. Spillkontroll må kjøpes separat.

 

Nvidia Shield TV Pro Mediaspillere

Nvidia Shield TV Pro

16 GB, Dolby Vision, Atmos, AI oppskalering, 2x USB 3.0, Tegra X1+ Prosessor
(28)
Ikke på lager. 15 stk. forventes sendingsklare 14.jun..2023 (usikker dato)
2 509,-

 

En god mediaspiller åpner opp en verden av muligheter med alle typer innhold! Se vårt store utvalg av mediaspillere og tilbehør her!