Razer

Freedom through form

Razer ble etablert i 2005 og er et verdensledende varemerke innen e-Sport. Produsenten med hovedkvarter i California og San Diego, er kjent for hardware og tilbehør til gaming av høy kvalitet!

YouTube Video - Razer Iskur | Perfect Gaming Form
YouTube Video - Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed

Razer Huntsman Tournament Edition

Absolute Speed

Et brøkdels sekund kan avgjøre seieren, og det er grunnen til at hastighet er nøkkelen i Razer Huntsman Tournament Edition. Tastaturet er bevæpnet med Razer Linear Optical Switches og en optisk aktivering på 1,0 mm, og har også innebygd minne og en kompakt formfaktor, slik at du kan utføre matchvinnende trekk på alle slags arenaer.

Høydepunkter:

  • Razer Linear Optical Switches for raskere, mer responsive tastetrykk
  • Doubleshot PBT-tastehetter for en solid og teksturert, matt finish
  • Innebygd minne slik at du kan ta med deg innstillingene dine hvor som helst
  • Kompakt formfaktor for praktisk mobilitet
  • Avtagbar Type C-kabel for enklere oppsett og lagring
YouTube Video - Razer Huntsman Tournament Edition | Absolute Speed

Razer BlackShark v2

Hvis e-sport er alt, kan du gi alt med Razer BlackShark V2. Vi introduserer vinnerkombinasjonen av fantastisk lyd, overlegen mikrofonklarhet og fantastisk lydisolering. Utstyrt med titanbehandlede elementer, en USB-mikrofonforsterker, mykere øreputer og THX Spatial Audio – din tid for å bli proff er kommet.

Razer TriForce 50 mm titanelement

Med titanbehandlet membran for ekstra klarhet deler vår nye banebrytende design opp elementet i tre deler for individuell innstilling av diskant, mellomregister og bass – noe som gir en klarere og tydeligere lyd med mer fyldige høye og lave registre.

Razer HyperClear kardioidemikrofon med USB-lydkort

Innstilt for et mer fokusert taleopptaksområde – få mest mulig ut av den avtagbare mikrofonen på headsetet med et USB-lydkort som lar deg justere og forbedre talesignalene via Razer Synapse.

Avansert passiv støyreduksjon

Fra jublende folkemasser til brummingen fra riggen din – steng ute støy med spesielle lukkede øretelefoner som dekker ørene fullstendig og som forbedres av behagelige puter som gir en perfekt tetting for bedre lydisolasjon.

Ekstra myke, pustende øreputer med minneskum

Headsetet er omgitt i mykt kunstlær, og den forbedrede tettheten til skummet reduserer klemmekraften med et pustende stoff som minsker svette og varmedannelse som skapes ved kontakt med huden.

THX Spatial Audio

Hold oversikten over motstandernes bevegelser og få verdifull kartkunnskap med neste generasjons surroundlyd, som optimaliserer spillets lyddesign og leverer virkelighetstro akustikk.

Kompatible med flere plattformer

Headsetet fungerer med PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch og mobilenheter slik at du får en virkelig lydfordel på nesten alle plattformer.

 

Øvrige nyheter fra Razer

Se andre gamingnyheter her