Razer BlackShark v2

Hvis e-sport er alt, kan du gi alt med Razer BlackShark V2. Vi introduserer vinnerkombinasjonen av fantastisk lyd, overlegen mikrofonklarhet og fantastisk lydisolering. Utstyrt med titanbehandlede elementer, en USB-mikrofonforsterker, mykere øreputer og THX Spatial Audio – din tid for å bli proff er kommet.

Razer TriForce 50 mm titanelement

Med titanbehandlet membran for ekstra klarhet deler vår nye banebrytende design opp elementet i tre deler for individuell innstilling av diskant, mellomregister og bass – noe som gir en klarere og tydeligere lyd med mer fyldige høye og lave registre.

Razer HyperClear kardioidemikrofon med USB-lydkort

Innstilt for et mer fokusert taleopptaksområde – få mest mulig ut av den avtagbare mikrofonen på headsetet med et USB-lydkort som lar deg justere og forbedre talesignalene via Razer Synapse.

Avansert passiv støyreduksjon

Fra jublende folkemasser til brummingen fra riggen din – steng ute støy med spesielle lukkede øretelefoner som dekker ørene fullstendig og som forbedres av behagelige puter som gir en perfekt tetting for bedre lydisolasjon.

Ekstra myke, pustende øreputer med minneskum

Headsetet er omgitt i mykt kunstlær, og den forbedrede tettheten til skummet reduserer klemmekraften med et pustende stoff som minsker svette og varmedannelse som skapes ved kontakt med huden.

THX Spatial Audio

Hold oversikten over motstandernes bevegelser og få verdifull kartkunnskap med neste generasjons surroundlyd, som optimaliserer spillets lyddesign og leverer virkelighetstro akustikk.

Kompatible med flere plattformer

Headsetet fungerer med PC, Mac, PS4, Xbox One, Nintendo Switch og mobilenheter slik at du får en virkelig lydfordel på nesten alle plattformer.

 

 

 

Razer Huntsman mini

Dominer på et helt nytt nivå med Razer Huntsman Mini – et 60 % mindre gamingtastatur med de aller nyeste optiske bryterne fra Razer. Svært bærbart og ideelt for rasjonelle innstillinger, det er på tide å oppleve en lynrask aktivering i vår mest kompakte formfaktor noensinne.

Optiske brytere fra Razer

Tilbyr raskere, lettere og smidigere aktiveringer enn mekaniske brytere og holder lenger ettersom de krever færre bevegelige deler som fungerer med mindre friksjon. Finnes i to versjoner – Lineær og Klikkelyd.

PBT-taster med to lag med sidetrykte sekundære funksjoner

Utformet for en bedre holdbarhet, de slites ikke ned til en blank overflate, og merkingen løsner ikke ved intens bruk. Sidetrykte sekundære funksjoner er inkludert for lettere referanse.

Innebygd minne og forhåndsinnstillinger for lys

Lagre og aktiver opptil fem tastaturprofiler uten noen programvare ved å tilpasse det med en pakke av Razer Chroma RGB-lyseffekter som allerede er blitt lest inn i tastaturet.

60 % formfaktor

Ideelt for et minimalistisk utseende eller mindre oppsett der skrivebordsplass er det viktigste. Den kompakte designen innebærer at den aktiveres bra og er lettere å plassere under spilling – noe som gjør at du kan spille mer bekvemt.

Avtagbar Type-C-kabel

Pakk ut, koble til og spill med minimalt med besvær for alle dine LAN-fester og konkurranser. En kabelsperre garanterer at den holder seg sikkert tilkoblet under spillingen.

Fremstilt i aluminium

Innfatningen er robust nok til å motstå mange timer med intens, regelmessig bruk og har en ren, matt finish.

 

Øvrige nyheter fra Razer