Hva er en Chromebook?

Chromebook er ikke som andre datamaskiner. De kjører nemlig på ChromeOS, et operativsystem laget av Google. De er kraftige nok til å håndtere det som er viktig for deg, og designet på en måte som gjør dem enkle å bruke. Se filmen og mer informasjon lenger ned for å lære enda mer om den nye måten å bruke datamaskin på.

Se hele vårt utvalg av Chromebook 

 

Hils på Chrome OS

Chrome OS er det raske, enkle og sikre operativsystemet som alle Chromebook-enheter kjører.

YouTube Video - Hva er en Chromebook?YouTube Video - En dag med Chromebook

Oppgrader til enkelt

Livet er komplisert nok fra før, gjør ting enklere med Chromebook. 

  • På Chromebook har du Alt mulig-knappen. Med denne ene knappen finner du det du trenger, raskt. Som filer. Og apper. Og svar på nettet. Trykk på den og få det du trenger – på ett og samme sted.
  • Jobb og spill i opptil 12 timer på én lading*. Når du har Chromebook, gjør det ingenting om du glemmer laderen.

  • Har du ikke Wi-Fi? Ikke noe problem. Nylige dokumenter, regneark, presentasjoner og e-poster er tilgjengelige når du bruker tilgang uten nett.**

Sikkerhet. Innebygd.

Med funksjoner som innebygd virusbeskyttelse og sikker støtte for flere brukere holder Chromebook både deg og dataene dine sikre.

  • Chrome OS holder forskjellig programvare på Chromebooken din adskilt med prosessisolering. Det betyr at selv om én del blir infisert, er resten utformet for å forbli sikker.
  • Hver gang Chromebook starter, går den gjennom en bekreftet oppstart. Dette er en grundig og effektiv sikkerhetssjekk som kjører i bakgrunnen, og som forhindrer skadelig programvare.
  • Beskytt dataene dine. Hver Chromebook har en innebygd sikkerhetsbrikke som krypterer de mest sensitive dataene dine og skjuler dem for nysgjerrige øyne. Du kan være trygg på at Chromebooken din er trygg.

Klar når du er det

Chromebook starter i løpet av sekunder, og med automatiske oppdateringer* får du den nyeste programvaren uten å bli forstyrret.

  • Chromebook er alltid oppdatert. Med automatiske programvareoppdateringer* i bakgrunnen har enheten alltid den nyeste programvaren, uten at du trenger å gjøre noe.
  • Google-assistenten på Chromebook*** kan aktiveres med tale eller tastatur, og med den kan du gjøre flere ting samtidig, kontrollere smartenheter og få ting gjort raskere enn før.
  • Finn svar raskere med Appoversikt. Søk blant annet på Google, i Disk, i apper og blant lokale filer fra samme sted. 

* Batterilevetiden kan variere avhengig av enheten, bruken og andre forhold. Chromebook oppdateres automatisk i bakgrunnen, så enheten din får de nyeste programmene og sikkerhetsfunksjonene uten å forstyrre deg. Se hvor lenge enheter er kvalifisert for oppdateringer, på g.co/chromeosupdates.
** Last ned innhold på forhånd og slå på tilgang uten nett for dokumenter, presentasjoner og e-post for å se innholdet senere når du er uten nett.
*** Du må ha internettilgang for å ta i bruk Google-assistenten.