Umiddelbar gaming og underholdning

      

Chromebook er den perfekte måten å underholde hele familien på. Med et stort utvalg spill og apper som er tilgjengelig i skyen og google Play Store, så finnes det noe for alle og enhver. Enten du er ute etter et utfordrende puslespill, et spennende action-spill eller et avslappende rolig spill så finner du det på en Chromebook.

Nå kan du også streame spill direkte fra spillplattformer på en Chromebook (Cloud Game). Få 3 mnd. NVIDIA GeForce NOW abonnement kostnadsfritt når du kjøper en Chromebook*, og ta spillingen til neste nivå. Du kan bruke alle Chromebookene nedenfor til Cloud Gaming, men de nye gaming-Chromebookene er faktisk utviklet spesielt for dette, og 3 mnd. NVIDIA GeForce NOW Ultimate er inkludert på disse**.

        

Velg en enkel, sikker og rask Chromebook.

  

       

 

         

  Chromebook til underholdning, studier og cloud gaming

Strøm filmer og TV-serier, hør på musikk, les bøker og annet. Med den innebygde Google Play-butikken har du direkte tilgang til millioner av apper og spill.

 

        

       

          

Nye Chromebook utviklet for Cloud Gaming      

     

Hva er Cloud Gaming?

Med Cloud Gaming streames spillene via kraftige servere. Du slipper derfor å laste ned eller installere noen av spillene dine. I tillegg er du mindre sannsynlig å oppleve tekniske problemer. 

Spill hvor som helst, når som helst. Alt du trenger er en Chromebook og internett.

 

et bilde av kenneth næss

   

– Gameplayet med GeForce NOW Ultimate virket smooth. Fortnite kjørte bra, og jeg fikk stabilt 120fps. For erfarne og hardcore gamere holder kanskje ikke Cloud Gaming, det blir bedre bildekvalitet på en vanlig gaming-PC, men for entry level og casual gamere passer dette perfekt!


Kenneth Næss, gamingekspert i Komplett.

 


Intel® Core™- prosessor

Gir en bedre spillopplevelse

 


120 Hz-Skjerm

Krystallklar oppløsning

 


RGB-tastatur

Tilpass fargene på tastaturet


NVIDIA GeForce NOW

Inkludert i 3 måneder*

Spill på de ledende Cloud Gaming-plattformene med en Chromebook

*Få tre måneder med et NVIDIA GeForce NOW Priority-abonnement uten ekstra kostnad og spill med opptil 60 bilder per sekund i opptil 1080p oppløsning. Verdi på 297 NOK. Kun i et begrenset tidsrom.
**Få tre måneder med et NVIDIA GeForce NOW Ultimate-abonnement uten ekstra kostnad og spill med opptil 120 bilder per sekund i opptil 4k oppløsning. Verdi på 597 NOK. Kun i et begrenset tidsrom.