Prismatch*Prismatch*

 

Lyd uten ledning

Trådløs lyd hjemme har kommet for å bli. Ikke bare unngår du ledninger mellom diverse enheter på tvers av gulvet, men trådløs lyd er svært enkelt å koble opp, gir god lyd og kan brukes av alle i familien.

Kabelfri Hi-Fi
Trådløs lyd blir stadig mer populært i de norske hjem, og de fleste av våre leverandører har i dag produkter som støtter en slik løsning. Her finner du høyttalere i alle prisklasser fra enkle kompakte høyttalere til avansert hi-fi og hjemmekino.

Mulighetene er mange. For deg som allerede har et bra HiFi-anlegg, er det ikke nødvendig å kjøpe alt nytt, da endel strømmebokser som f.eks Sonos lar deg spille musikk fra tjenester som Spotify gjennom ditt tradisjonelle anlegg.

De fleste løsningene som spiller via det trådløse nettet styres med egne apper fra din mobil eller nettbrett. Felles for disse er at de støtter mange av de mest populære streaming-tjenestene i musikksjangeren som Spotify.

Enkelt å bygge på
Dersom du ikke ønsker å ta hele utgiften på en gang, kan det være lurt å velge et system som enkelt lar seg utvide. Noen, slik som Sonos, har enheter som enkelt kobles til forsterkere eller høyttalere du har fra før.

Ny lyd
Dersom du er på jakt etter et helt nytt anlegg kan det være lurt å kjøpe et lydsystem der høyttalerne kan plasseres i ulike rom i huset. Når du planlegger å investere i ett nytt system kan det være verdt å velge en leverandør som er godt innarbeidet i markedet. Det er kjedelig om de slutter å produsere flere varer mens du fremdeles holder på å bygge ut hjemmekinoen.

WiFI er viktig for trådløs lyd
Musikkanlegg som opererer via ditt hjemmenett (Wi-Fi), har stor rekkevidde gjennom routeren. Det gir deg større fleksibilitet en de spillerne som sender musikken gjennom blåtann/bluetooth, hvor lydkilden til en hver tid må være nære høyttaleren for å ha kontakt.

Hvor sterke signaler har du?
Plasseringen av din Wi-Fi og hastigheten på nettverket ditt er vesentlig for å ha bra dekning i hele huset. Med trådløse extendere øker du signalstyrken i det eller de rommene du måtte ønske. Hva med partymusikk i stua mens det er loungestemning på do?

Multirom musikksystem
De fleste leverandører har i dag et trådløst alternativ i surround kategorien som: Onkyo, Asus, Geneva, Bose, LG, Klipsch, JBL, Philips, Canton og Sonos med flere.  Se vårt utvalg her. Med trådløs surround han du enkelt flytte rundt på suben på jakt etter den optimale lyden i ditt rom.

Opprettet: 26.07.16

Sist oppdatert: 08.01.19