Prismatch*Prismatch*

Sommeren er her, og det skal vi nyte til det fulle med; isbiter, smoothie og sorbet. Ved å lage forfriskende drikke fra bunn av, vet du hva smoothien inneholder, og du unngår unødvendige tilsetningsstoffer. Det er heller ikke avansert å lage din egen is, det er både sunt og enkelt. Philips juicer er perfekt dersom du ønsker å lage din egen saftis. Akkurat nå får du med boken "Bare juice det" på kjøpet. Vi kan også anbefale en iiglo blender til å lage din egen jordbærsorbet i iiglo iskremmaskinen. Få smaken av det gode liv med en nydelig oppskrift på en forfriskende sorbet litt lenger ned på siden. 

Jordbærsorbet til 4 personer:

100 g sukker

0,5 dl vann

1/2 sitron

1 ss lys sirup

500 g jordbær

Sorbet er enkelt å lage, og en smakfull dessert i sommervarmen. De fleste bær eller frukt kan benyttes, her har vi en klassisk jordbærsorbet.

Varm opp 0,5 dl vann til 80 grader, hell i 100 gr sukker, og ta kjelen bort fra plata. Rør om til sukkeret har løst seg opp i vannet. Tilfør sitronsaft av en halv sitron og 1 ss lys sirup. Rør godt om, og ta blandingen over i en iiglo- blender og tilsett jordbærene. Kjør massen i blenderen til du får en fin og jevn konsistens. Start opp iskremmaskinen fra iiglo, og ha i massen fra blenderen. La blandingen godgjøre seg i iiglo-iskremmaskin til du får en fiks ferdig sorbet som passer like godt for liten som stor. 

 

 

 

 

Ved kjøp av en Philips juicer, får du nå med boken "Bare juice det", av juiceterapeut, Vibeke Blomvågnes. Boken er full av gode og sunne oppskrifter samt delikate bilder av Christin Eide. Kanskje vil du la deg friste av denne til frokost:

 1/2 sitron

1/2 ananas

2 epler

2 gulrøtter

1 selleristilk

1/2-1 rødbete

1/2 grønn paprika

Husk isbiter til servering