Prismatch*Prismatch*

FORDELEN MED NVIDIAS GPU-ER

Enten du er en kunstnerspire eller en veteran i bransjen som vil gjøre ditt aller beste, så sørger NVIDIAs GPU-er for at du klarer det - raskt. Med raytracing, VR og til og med AI-drevet videoredigering i 8K forbedrer NVIDIAs GPU-er arbeidsflyten og oppmuntrer til kreativitet. De støttes i tillegg av eksklusive, kostnadsfrie Studio-drivere som gjør kreative programmer enda bedre

 

3D OG RENDRING

Kom til etterproduksjon raskere

Unngå lag og opplev mye raskere rendring med RTX-akselerert raytracing og AI-støyfjerning.

 

VIDEOREDIGERING

8K hele veien

Spill av og rediger video med høy oppløsning uten å bufre på forhånd eller generere proxyer i Adobe permiere Pro, DaVinci Resolve, REDCINE-X PRO eller andre programmer.

 

FOTOGRAFI

Alle effektene, ingen ventetid

Gi RAW-bildene dine skarpere detaljer, bedre fargegjengivelse og færre forstyrrelser ved hjelp av den RTX-akselererte AI-funksjonen "Forbedre detaljer" i Adobe Photoshop Lightroom. Du kan også bruke hvilket som helst av over 30 GPU-akselererte filtre, for eksempel Uskarphet og Smart skarphet i Adobe Photoshop, for å perfeksjonere bildene dine. 

 

GRAFISK DESIGN

Design i RTX-dimensjonen

Opplev jevn og interaktiv panorering og zooming, uavhengig av grafikkompleksitet, i Adibe Illustrator. Visualiser 2D-grafikken umiddelbart i rik 3D med RTX-GPU-akselerert rendring i Adobe Dimension. 

 

ARKITEKTONISK VISUALISERING

Få med deg hver eneste detalj

Se designene dine og miljøene dine i fotorealistiske detaljer med RTX-akselerert raytracing og virtuell virkelighet.

 

STRØMMING

Strøm i vei

Strøm spill og kreative program med den høyeste strømmekvaliteten og -ytelsen ved hjelp av NVIDIAs dedikerte maskinvarekoder og bransjeledende støtte for favorittprogrammene dine, inkludert OBS Studio, XSpplit Broadcaster, Twitch Studio og Discord.