Prismatch*Prismatch*

Trust – Spilling med Trust

Enten du trenger å arbeide eller har lyst å utfordre vennene dine til et online spill, så har Trust alt du trenger. Tastatur og mus – for både spilling og arbeid – hodesett, hub-er og til og med møbler. Med en lang historie innen utviklingen av pålitelig PC-tilbehør og fokus på bærekraft, har Trust som mål å tilby smarte løsninger for hverdagens utfordringer.

Trust - Gaming

Tastatur og mus

Det spiller ingen rolle om du er en hardcore-spiller eller bare spiller for moro skyld, Trust har tastaturene og spillmusene for deg. Rask, nøyaktig og komfortabel, slik at du kan spille i timevis. Legg til et personlig preg med lyseffektene (inkludert RGB!) og #ShareTheFun!

Hodesett og mikrofoner

Er du en online gamer? En streamer kanskje? Eller en innholdsskaper? Takket være det flotte utvalget av mikrofoner og hodesett tilbyr Trust det riktige utstyret for jobben. Hør motstanderne dine komme og diskutere taktikk med lagkameratene, eller spill inn din neste sang.

Møbler og tilbehør

Ta tronen som en konge/dronning og sett deg ned ved kommandostasjonen din. Skap det optimale spillrommet med Trust sitt utvalg av stoler og skrivebord for spilling. Komfortabel, solid og stilig. Trusts skrivebord har en stor musematte for full kontroll, og leveres med en koppholder for å holde skrivebordet rent.

Trust - Hjem & Kontor

Tastatur og mus

En jevn arbeidsflyt kan kun oppnås ved hjelp av pålitelig utstyr. Trust har noe for alle, enten du leter etter et stille og vannavstøtende tastatur, en mus med et ergonomisk design eller en trådløs løsning hvis du er mye på farten. Med Trust får du jobben gjort.

Webkameraer

For Trust spiller det ingen rolle om du snakker med et familiemedlem eller skal inngå en avtale på en million euro: det er viktig å kunne se hverandre i øynene. Trust har et bredt utvalg av webkameraer med vidvinkellinser, personvernfiltre og mikrofoner med støydemping. Det finnes et webkamera for alle.

Tilkobling

Ville det ikke vært flott hvis du kunne koble den bærbare PC-en til en enkelt dokkingstasjon og automatisk være koblet til alt utstyret ditt? Kanskje du trenger en løsning som holder den bærbare PC-en kjølig og justerer synsvinkelen. Trust har alt du trenger fra kortlesere, hub-er, vesker til bærbare PC-er og mye mer.

74 treff på ""
Sammenlign