Prismatch*Prismatch*

Huawei – stor på smarttelefoner, laptop og nettbrett

Huawei er et ledende globalt teknologiselskap og selskapet bak verdens tredje største økosystem for smart forbrukerelektronikk. Selskapet beholdt i 2022 3. plassen i Brand Finances sin rapport over de sterkeste og mest verdifulle merkevarene i kategorien ‘Electronics & Appliances’.

Huawei har en bred portefølje innen «wearables-kategorien» som strekker seg fra HUAWEI Band 7 til HUAWEI GT 3 Pro. Selskapet ønsker å fusjonere et elegant design med høyteknologiske materialer for å tilby bransjeledende batteritid og en rekke funksjoner innen trening og allsidig helsestyring. For eksempel trenger HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition bare fem minutter med hurtiglading for 24 timers bruk, og har 14-dagers batterilevetid. Med andre ord kan smarte sportsklokker og appene som er tilgjengelige hjelpe deg med å bygge din personlige helsedatabase og gi et digitalt bilde av hvordan du trener, hviler, restituerer og føler deg.

Innen PC-kategorien har Huawei MateBook-familien, med et estetisk design, samt innovative funksjoner og en smart brukeropplevelse.

Selskapet ble opprettet i 1987 og tilbyr innovative produkter, løsninger og tjenester som brukes i flere enn 170 land.

20 treff på ""
Sammenlign