Huawei – stor på smarttelefoner, laptop og nettbrett

Huawei ble etablert i HongKong i 1987, og teknologiselskapet har vokst seg store siden den gang. I dag er Huawei en betydelig aktør innen kommunikasjonsteknologi og ble i 2017 verdens andre største produsent av smarttelefoner. Huawei Mate 10 Pro er en populær telefon som har høstet lovord av tek.no samt får gode kundeanmeldelser på Komplett. Huawei har som mål å være en innovatør innen kommunikasjonsteknologi og en betydelig brobygger for en verden som er bedre koblet sammen.

Bestselgeren Huawei P20 Pro ble testvinner etter lansering, og Huawei Mate 20 Pro gjorde nærmest rent bord i alle tester da den ble lansert, og den ble også kåret til årets mobiltelefon 2018/19 av Elektronikkbransjen. Siste nytt fra Huawei er P40-serien, som ble lansert 26. mars 2020. 

Huawei lanserte sin første Matebook X i 2017, og testredaksjonene rundt i landet var mektig imponert over hva de så og fikk oppleve i testene som ble utført. Med siste tilskudd i laptop-serien, Matebook X Pro, har de igjen gjort rent bord i testredaksjonene.

42 treff på ""
Sammenlign