Prismatch*Prismatch*
Svive Gamingstol

Svive gamingstoler

Publisert 08. nov. 2018 12:53, Oppdatert 09. jan. 2020 14:52

Gjør det ekstra komfortabelt å vinne

Det er to ting bestemødre gir som livsråd. Det ene er at gjennomtrekken er livsfarlig, det andre er å ta vare på ryggen. En god rygg bærer godt og gir god holdning. God holdning når du går rundt på gata, og en sterk ryggrad når du spiller på nett. Som man sår høster man høy rank, enten du spiller Fortnite, League of Legends, Rocket League, eller andre kompetitive spill.

Hva du høster kan hvile på en komfortabel gamingstol.

Svive leverer derfor stoler med gjennomgående høy kvalitet. Når du kjøper en stol fra Svive, får du en pakke som veier 30 kg. Fordi kvalitet veier mye, og med tyngde får man autoritet. Og god fart i nedoverbakker da (ikke bruk stolen til det, er du snill).

   

Svive gamingstoler

Tidløst design

Spill komfortabelt i timesvis

E-sportens ryggrad

  

Design

Stoler som aldri går ut på dato

Stolene fra Svive er skapt med utgangspunkt i at de aldri skal gå ut på dato. Med det menes det at man får minimalistiske stoler uten prangende farger. Stolen skal jo vare noen år, og da er det kjedelig med en stol man føler seg ubekvem i etter en stund.

På stolene finner du enkle mønstre og detaljer som ikke gjør særlig mye ut av seg. Dette er stoler som er trygge på seg selv. Likevel beholder de røttene innenfor det tidløse designet til racingstolene.

Her får du en god og komfortabel kompanjong for fremtiden.

Ergonomi

Tilpasset din kroppsform

Du trenger ikke tenke på at stolen ikke passer din kroppsform. Enten du er høy eller lav, slank eller kraftig. Svive har stoler i ulike passformer som er tilpasset din kropp. Det skal ikke gjøres noen forskjell på folk.

I tillegg kan stolene tilpasses med puter og nakkestøtte, i tillegg til en rekke justerbare funksjoner på høyde og grad på ryggen.

Her er det bare å finne sin perfekte sittestilling og innta spillverdenen. Sitter du perfekt og komfortabelt, blir det også lettere å spille bedre og det vil tære mindre på kroppen.

YouTube Video - Hvordan setter man sammen en gamingstol?

Gaming

Høyere komfort gir bedre resultater

Enten målet ditt er å bli verdens beste trappebygger i Fortnite, eller å jakte monstre i The Witcher 3, er opplevelsen din avhengig av hvor komfortabelt du sitter. Når du er revet med, har du ikke lyst til å bli revet vekk av lav komfort og stiv rygg.

Når stolen er god, skjermen er stor, og grafikkortet plystrer sin viftesang inne i kabinettet, da er det ingenting som hindrer deg i å bli fullstendig oppslukt av pikselverdenen foran dine øyne.

Om Svive

Svive gaming

Svive Gaming er Kompletts egen merkevare innenfor gamingutstyr.

Røttene våre ligger i nordisk design. Fra oss får du produkter med diskré detaljer og et snev av minimalisme. Vi liker å holde det tidløst og funksjonelt. Samtidig skal det være konkurransedyktig pris.

Våre produkter er laget av folk som selv spiller, og de vet hva man trenger når man skal begi seg ut på slagmarken. Vi skal alltid ligge et tastetrykk foran.

Se hele vårt utvalg av Svive.

Svive Telesto fotskammel Tilbehør til gamingstoler

Svive Telesto fotskammel

47cm x 47cm, klasse 4 gassløfter, høydejustering, låsbare hjul.
(43)
Ikke på lager. 50+ stk. forventes sendingsklare 27.mar..2024 (usikker dato)
1 090,-

Kongen på haugen

De av dere som spilte Halo husker kanskje spillmodusen «King of the Hill». Her
gjaldt det å holde seg i live lengst mulig innenfor et gitt rom. Enkelt og greit å være kongen på haugen. Litt sånn føles det å sitte i en gamingstol fra Svive. Her er man kongen på sin egen private haug, og med triggerfingeren klar, blir man også kongen på haugen i vennegjengen også.

Hvis du har brukt livet foran PC-en på knirkete kontorstoler, eller ubehagelige arbeidsstoler som gir tresmak bak, er overgangen til en skikkelig komfortabel gamingstol som er tilpasset din fasong noe du nødig vil gå vekk fra i fremtiden. Det er rett og slett uslåelig.

Se hele gamingstol utvalget til Komplett.