Samsung i9505 Galaxy S4 Black Mist

WLAN, GPS, 13 megapixel kamera, Snapdragon 600 Quad Core, 4.2.2 Jelly Bean

Samsung i9505 Galaxy S4 Black Mist
Samsung i9505 Galaxy S4 Black Mist
Varenummer: 777729
Produsentens varenr.: GT-I9505ZKANEE
Vekt m/emballasje: 0.42 kg
Produsentens garanti (md.): 36
Innovasjon betyr ingenting før det forandrer livene våre. Teknisk utvikling skal gjøre livet enklere og morsommere for deg. Samsung Galaxy S4 inneholder flere smarte løsninger for underholdning, oppgaver, kontakter og helse. Vi har bygd inn både intelligens og omtanke. Bli kjent med Samsung Galaxy S4.Dual Shot

Ha det gøy og la kreativiteten blomstre med bilder og videoer. Kameraet har 13 megapiksler og helt nye fotofunksjoner, for eksempel Dual Shot som tar bilder med begge kameraene samtidig.

Sound & Shot

Sound & Shot er funksjonen hvor du kan ta opp lyd samtidig som du tar bilder. Det gir bildene en helt ny dimensjon og gjør det mer interessant enn noen gang å dele minner med nære og kjære.

Drama Shot

Med Drama Shot kan du ta en serie med bilder av et motiv som beveger seg og sette dem sammen til et usedvanlig dynamisk bilde. Det gir deg en hel bildesekvens som i ett enkelt bilde forteller historien bedre enn tidligere.

Group Play

Group Play gjør det mulig å spille av samme musikk samtidig i flere Samsung Galaxy S4-enheter, som et mobilt surroundlydsystem. Du er festens midtpunkt, så del gleden med vennene dine og Samsung Galaxy S4.

Samsung Hub

Alt innhold på ett sted. Samsung Hub samler filmer, spill og musikk i én integrert butikk. * Tjenesten kan variere fra land til land.

S Translator

Språkbarrierer og store avstander er ikke lenger til hinder for å holde kontakten med omverdenen. Med S Translator kan du snakke eller skrive inn budskapet ditt og få det oversatt fra engelsk til flere av de store verdensspråkene og omvendt. * Ikke la språket hindre deg i å formidle det du har på hjertet.  * Antall språk er begrenset og du må ha tilgang til mobildata eller Wifi for å kunne bruke alle funksjonene.

ChatON

ChatON er en høykvalitets tale- og videochat for inntil to venner. Kameraet har også flere funksjoner som gjør bildene dine mer personlige og morsommere å dele.

Air View

En rask sjekk av meldinger eller bilder går lynraskt med Air View. Hold fingeren over, så får du en forhåndsvisning eller mulighet til å se innholdet i mappen direkte uten å måtte åpne den.

Air Gesture

Styr telefonen ved bare å bevege hånden over skjermen. Med Air Gesture kan du svare uten å ta av deg hanskene eller i det hele tatt røre ved skjermen.  Funksjoner som støttes: Hurtigvisning, Flytte med hopp, Navigere med håndbevegelse, Flytte med håndbevegelse og Svare på anrop med håndbevegelse.

Samsung Smart Pause 

Samsung Galaxy S4 har funksjoner som gjør den til et perfekt hjelpemiddel i en stresset hverdag. Med Smart Scroll trenger du bare å se på skjermen og bikke på mobilen for å bla. Med Smart Pause kan du ta en pause og fortsette å se på en video ved hjelp av et øyekast.

Samsung Home Sync

Nyt godt av en personlig sky. Med Samsung HomeSync kan du lagre hele familiens underholdning på ett sted. Med en lagringskapasitet på 1 TB får du plass til flere tusen bilder eller utallige sanger eller videoer. Alt kan hentes trådløst uansett hvor du befinner deg i verden.

Samsung WatchON

Fjernkontroll på kjøpet. Med Samsung Galaxy S4 kan du fjernstyre TV-en eller digitalboksen din. Len deg tilbake, slapp av og la den gjøre jobben. Koble Samsung Galaxy S4 til TV-en eller hjemmekinoanlegget, så får du EPG* direkte på smarttelefonen. *EPG - Elektronisk Program Guide).

S Health

S Health holder styr på din fysiske form. Du kan registrere hvor mye du spiser, veier og trener. Den holder motivasjonen oppe og hjelper deg med å nå treningsmålene dine. Sammen med tilbehør som pulsbånd og vekt får du kontroll med ditt eget velvære.