Handylife Logo

Handylife

(3)
Handylife AS er opptatt av produkter med god kvalitet som gjør jobben så raskt og enkelt som mulig. Vi selger rengjøringmaskiner i form av høytrykksspylere med et bredt spekter av tilbehør.
Har du spørsmål til en ordre fra denne selgeren?
Ta kontakt via aktuell ordre fra ordrehistorikken

Anmeldelser

100% positive anmeldelser de siste 30 dager

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
Av Ove 17.05.2018
Av Svenn Magnus 08.05.2018
" Jeg kommer til å handle mer fra Handylife! Det var noen problemer med sporing. Så jeg kontaktet Handylife, og de fulgte opp og informerte meg hele veien, tilogmed om at pakken var ankommet utleveringssted! Jeg jobber selv i Postnord, på terminalen i Oslo, men jeg har ikke tilgang til systemet på samme måte. Jeg er utrolig fornøyd med både produkt og service! :) "
Av Odin 27.04.2018

Vilkår for retur

Levering Handylife benytter seg av PostNord sin MyPack Collect. Vi sender bestilt vare til kunde. Kunde får sporingsnummer og oppdateringer fra PostNord via SMS eller e-post. Når varen er ankommet nærmeste utleveringssted varsles dette og varen kan hentes ut. Angrerett Dersom kunden ønsker å benytte seg av åpent kjøp må angrerettskjema fylles ut og sendes ved produktet til returadressen. For at kunde skal kunne benytte seg av angrerett må produktet være ubrukt og pent pakket inn i riktig emballasje med alle prislapper og markeringer på slik da de mottok produktet. Kunden må i dette tilfellet betale frakt tilbake til returadresse. Kontakt oss via mail på kontakt@handylife.no. Reklamasjon og retur Dersom det er feil eller mangler ved produktet da kunde mottar det ber vi om å ta kontakt med oss på kontakt@handylife.no så fort som mulig. Der ber vi om å få tilsendt bilder av eventuelle feil eller mangler. Vi vil der komme til en enighet å finne ut av hvordan problemene løses. I slike tilfeller betaler Handylife alle ekstra fraktkostnader.