NorDeltaco Logo

NorDeltaco

(36)
Deltaco er ett Nordisk brand med it-tilbehørs produkter. Vi levere kvalitetsprodukter til gode priser innen mus/tastaturer til kontor og hjem, headsets til kontor/hjem/gaming + mye mer. Nordic Home Culture er rimelige, stilfulle produkter for kjøkken og hjem med nordisk design og funksjonalitet.
Har du spørsmål til en ordre fra denne selgeren?
Ta kontakt via aktuell ordre fra ordrehistorikken

Anmeldelser

80% positive anmeldelser de siste 30 dager

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
Av Zlatko 30.08.2018
Av Camilla 27.08.2018
Av Atle 26.08.2018
" Fikk feil vare i pakken, etter å ha kontaktet NorDeltaco så sender de meg den riktige varen og jeg fikk beholde den varen de hadde sendt feil til meg. Bra service og raskt ryddet opp i av butikken :) "
Av Tommy 23.08.2018

Kjøpsvilkår

Alle DELTACO/Nordic Home Culture produkter kommer med minst 3 års garanti. Vennligst kontakt oss hvis du har problemer med ditt produkt. Alle henvendelser besvares mandag-fredag fra 08.00-16.00

Vilkår for retur

Vilkår for retur: Du har som forbruker (privatperson) rett til å angre ditt kjøp ifølge Angrerettloven uten ekstra kostnad for deg som kunde. Angreretten forutsetter at du så snart som mulig, senest innen 14 dager etter mottak av leveransen, gir oss beskjed om at du vil benytte angreretten. Varen må være i original-emballasjen og i tilnærmet samme stand som ved mottak. Benytt angrerettskjema, som kan lastes ned nederst på siden. Utfylt skjema sendes på mail til info@deltaco.no. Under disse vilkår kan du kontakte oss for å få oppgitt returadresse og returreferanse. Kjøper må selv bære kostnader ved retur.