L-Sound Logo

L-Sound

(2)
L-Sound ble opprettet 2005 og er en voksende og effektiv bedrift med lager og kontorer i Arendal. De fleste produktene vi fører er våre egne agenturer for Norge/Skandinavia/Europa, men vi forhandler også andre utvalgte kvalitetsprodukter fra andre importører. L-Sound har i dag THX-sertifiser ansatte med meget høy kompetanse innen fagfeltet lyd. I tillegg til meget høy kompetanse rundt ferdigprodukter, besitter vi også teknisk kompetanse rundt design og utvikling, akustikk mm. Selv om vi er rendyrkede entusiaster, har vi også meget lang erfaring og kompetanse innen forretningsdrift, markedsføring og nettverksbygging. L-Sound har derfor i dag personell med et enormt kontaktnett rundt om i verden.
Har du spørsmål til en ordre fra denne selgeren?
Ta kontakt via aktuell ordre fra ordrehistorikken

Anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
" Kort leveringstid. "
Av Børre 13.06.2018
" Uflaks kan alle ha. Mottok faktisk en vare som var defekt! Men maken til rask og vennelig sevice som L-sound vartet opp med da jeg tok kontakt skal du lete lenge etter. De ordnet opp umiddelbart og ny vare ble levert på dagen. Veldig fornøyd :) "
Av Bjørn 12.03.2018

Vilkår for retur

Hvis du angrer på et kjøp gjort via lsound.no, via e-post eller handel over telefon så er det norsk angrerettslov som gjelder (http://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27). I følge den har du som kunde fordeler og plikter. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så smidige som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. L-Sound vil helst bistå med retufrakt om du skulle ønske å returnere varen(e) din(e). Normalt blir det belastet reell returfrakt og dette varierer i høy grad hvor man bor, hvilket produkt osv som skal sendes. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder og vil du benytte deg av vår transportør, tar vi kun 5% av varens verdi med minimumskost på 150kr og maksimumskost på kun 1000, uansett type produkt, vekt og størrelse. Du står fritt til å bruke egen transportør men benytter du deg av oss så vil vi kunne få varen raskere frem til vårt lager for sjekk, og vi vil da raskere kunne refundere deg pengene for varen. Priseksemel 1; Vare koster 7500,- ink moms i vår nettbutkkk, returkostnader blir da 375,-. Priseksemel 2; Vare koster 1000,- ink moms i vår nettbutkkk, returkostnader blir da 150,- (som minstepris). Priseksemel 3; Vare koster 30.000,- ink moms i vår nettbutkkk, returkostnader blir da 1000,- (som maxpris).