Stavanger foto Logo

Stavanger foto

(35)
Stavanger foto er en av landets ledende faghandlere innen fotoutstyr. Vi forhandler flere av de største og mest kjente merkevarene innen fotobransjen. Med riktig utvalg og stor produkt- og fagkunnskap har vi også status som PRO-dealer for Nikon, Canon og Epson. Vi kan hjelpe deg med råd og anbefalinger både før og etter kjøp. En god faghandel er avhengig av å ha dyktige fagfolk. Våre ansatte har en allsidig bakgrunn og kompetanse. Felles for alle er at de har god kunnskap om produktene vi selger, og er stolte av å stille med stor og bred produkt- og fagkunnskap og en god serviceinstilling som kommer deg som kunde til gode. Kanskje er det en av grunnene til at vi har faste kunder over hele landet som også anbefaler oss til sine venner.
Har du spørsmål til en ordre fra denne selgeren?
Ta kontakt via aktuell ordre fra ordrehistorikken

Anmeldelser

100% positive anmeldelser de siste 30 dager

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
Av Geir 14.10.2018
Av Jørn 29.09.2018
" Bestilte 3 varer i komplett nettbutikk. Fikk varene fra 3 ulike steder/leverandører men med 2 ulike faktura og sendt med 2 ulike fraktfirma(bring og post nord). Dette genererte mye mediger(epost og mss). Måtte hente på ulike plasser og glemte da ennpakke. Er og usikker på om det kommer en faktura ti? "
Av Svein 26.09.2018
Av Ann katrine 23.09.2018

Kjøpsvilkår

Din ordre er bindende når ordren er registrert i vårt system. Ønsker du å annullere ordren må du kontakte oss umiddelbart etter bestilling. Dersom ordren blir sendt kan du benytte deg av angreretten. Returfrakt dekkes av kunde jfr. angrefristloven. Når vi har registrert din ordre vil vi godkjenne den og sende deg en ordrebekreftelse på e-post. Det er viktig at du leser gjennom bekreftelsen og sjekker at den stemmer med din bestilling. Dersom det er noe galt med din ordre vil vi ta kontakt på telefon eller e-post. Eksempler på dette kan være varer som er utgått, utsolgt eller betydelig forsinket inn på lager. Vi gjør vårt ytterste for å vise korrekt informasjon angående varer i nettbutikken. Vi må i midlertid ta forbehold om at bilde-, skrive- og trykkfeil kan forekomme. Slike feil kan føre til at vi ikke kan levere i henhold til feilinformasjon i nettbutikk eller markedsføring. Ellers forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre eller deler av den dersom varen du ønsker er utsolgt. Ved slike situasjoner vil du få melding om dette på e-post.

Vilkår for retur

Angrerett Iflg. Angrerettloven av 1. desember Nr. 105 2000 kan kunden gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at tjenesteyter har oppfylt sin opplysningsplikt iht. angrerettloven og varen og angrerettskjema er mottatt, eller 1 år dersom opplysninger om angreretten ikke er gitt. Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes. Fristen er overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Vi anbefaler at man benytter angrerettskjema som finnes vedlagt i forsendelsen. Du kan også få tilsendt angrerettskjema via e-post ved å sende e-post til post@stavangerfoto.no. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter tjenesteyter å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker. Returkostnader må imidlertid forbruker betale, med mindre tjenesteyteren har misligholdt avtalen. (Jf Angrerettloven § 15, første ledd)