Interfoto AS Logo

Interfoto AS

(37)
Interfoto er Norges mest velassorterte totalleverandør av profesjonelt fotoutstyr, og vår styrke er skreddersøm. Det vil si hele produksjonslinjen fra opptak, håndtering, bearbeiding og arkivering til print og publisering. Vi er et knutepunkt mellom leverandører av profesjonelt utstyr og programvare, og alle som tar og bruker bilder profesjonelt. Det betyr at vår kompetanse og kunnskap påvirkes av produsenter og brukere, noe vi formidler videre i form av løsninger som vi vet fungerer.
Har du spørsmål til en ordre fra denne selgeren?
Ta kontakt via aktuell ordre fra ordrehistorikken

Anmeldelser

66.67% positive anmeldelser de siste 30 dager

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
" Fikk ikke kvittering for kjøpet. Svarer ikke på meldinger. Da jeg trenger kvittering til regnskapet er dette et stort problem for meg. Leveringstiden er OK. Produktet var tydelig brukt. Det var i orden, men man kunne tydelig se at produktet hadde vært prøvd tidligere. Ledningen lå i en krøll. Ikke noe stort problem, men heller ikke slik man forventer. "
Av Jarle 17.09.2018
Av Vigdis 11.09.2018
" Lett å bestille, kjapp levering, produktet ankom i god stand. Alt supert, MEN jeg fikk ikke kvittering, og det er en stor mangel. Jeg måtte purre på Interfoto for den, og da fikk jeg raskt tilsendt en kvittering fra en hyggelig medarbeider. Men denne fakturaen er stilet til Komplett, og ikke til meg, noe som kan bli problematisk både for regnskap og for cashback fra Nikon. Dette opplever jeg som en svakhet ved Komplett marketplace, her ville jeg ha gått gjennom rutinene. En annen ting: nå står det plutselig på ordren min Nikon D500, men jeg har kjøpt Nikon D7500. Fint om dere får rettet opp dette. Vennlig hilsen Henning Lystad "
Av Henning 04.09.2018
Av Sarah Stenbråten 21.08.2018

Vilkår for retur

Angrerett Hvis du som kunde angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi anbefaler å ta godt vare på originalemballasjen og at man bruker denne hvis man ønsker å benytte seg av angreretten. Dersom varen er tatt i bruk, kan ikke angreretten gjøres gjeldende. I henhold til angrerettloven er det noen kriterier for når man kan benytte seg av angrerett. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av bedrifter eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 6, punkt e) Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a) Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen.(jf. Angrerettloven § 12 siste ledd) Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).