Rufo.no AS Logo

Rufo.no AS

(14)
Siden oppstarten i 1983 har Rufo.no AS utviklet seg til å bli landets ledende produsent av skreddersydde kofferter, transportkasser og 19" rack. Med fokus på kompetanse og kvalitet har vi stadig utforsket nye bransjer der vi kan bidra med vår kunnskap. Vår erfaring kan hjelpe deg å velge riktig produkt til ditt utstyr. Vårt mål er å være skandinavias ledende tilbyder av kofferter, transportkasser og 19" rack til profesjonelle brukere. - Etablert 1983 - 1750 kvm. lager/produksjon - Over 1000 lagerførte artikler - Åpningstider 08.00 - 16.00
Har du spørsmål til en ordre fra denne selgeren?
Ta kontakt via aktuell ordre fra ordrehistorikken

Anmeldelser

100% positive anmeldelser de siste 30 dager

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
Av Petter 22.10.2018
" Solid og god skuff i kjent Adam Hall-stil. Kunne hatt en liten lapp med monterings-tips, siden den har rack-ører på begge sider. Tok litt tid før jeg fant mekanismen som gjorde at jeg enkelt kunne ta av skinnene for å montere dem først. "
Av John 30.09.2018
Av Per Arne 26.09.2018
Av Jan Erik 16.09.2018

Kjøpsvilkår

Garanti Minst 5 års garanti mot funksjons- og produksjonsfeil gjelder for samtlige produkter. Visse produkter har livstidsgaranti, disse er merket separat. Garantien gjelder ved normal bruk og fra fakturadato. Under garantitiden skaffer vi reservedeler, reparasjon eller bytter ut varen. Rufo.no AS erstatter ikke arbeidskostnader i forbindelse med bytte av reservedeler. Garantien gjelder mot framleggelse av faktura eller kvittering. Rask levering Varer som bestilles før kl. 11.00, sendes samme dag. Leveringstiden er ca 1–3 arbeidsdager, avhengig av mottakssted. Leveringsvilkår Vi sender i utgangspunktet alle pakker som servicepakke (hentes på postkontor), men er det store pakker (over 35 kg) leveres disse på dør av vår transportør. Hvis varene blir skadet under transport Under transport er din bestilling forsikret via vår transportavtale. Benytter du egen transportavtale, er det de reglene som gjelder. Er det synlige skader eller om noen kolli mangler, må det anmerkes ved mottak og samtidig meldes til Rufo.no AS. Skjulte skader (skader som ikke er synlig på emballasjen) må meldes til Rufo.no AS innen 12 timer fra leveringstidspunkt for å kunne få erstatning. Ring Rufo.no AS på telefon 700 48 570 slik at vi får registrert skada før fristen. Hvis transportskade på varene var synlig og du likevel aksepterte leveransen uten å melde fra, er alt ansvar for Rufo.no AS utelukket.

Vilkår for retur

30 dagers åpent kjøp Når du handler hos Rufo.no AS, har du retur- og angrerett i 30 dager. For at returretten skal gjelde, må varene være ubrukt og i orginal emballasje, ellers trekkes en returomkostning.