24Nordic - for deg og din helse Logo

24Nordic - for deg og din helse

(25)
Vi hjelper mennesker, så de kan ta bedre vare på sin helse og sine eiendeler. Hos oss kan du kjøpe produkter som avfuktere, luftfuktere, varmelamper og luftrensere. Vi har alle varer på lager for rask transport til deg. Vi er her for å hjelpe deg, både før og etter at du bestiller. Bruk kontaktformularet her på Komplett. Ønsker du å returnere en vare? Les mer om dette nedenfor under "Vilkår for retur" - og en ting til: Gi oss gjerne en anmeldelse etter din handel, så hjelper du andre til å finne en god leverandør.
Har du spørsmål til en ordre fra denne selgeren?
Ta kontakt via aktuell ordre fra ordrehistorikken

Anmeldelser

100% positive anmeldelser de siste 30 dager

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne
Av Tori 10.09.2018
Av Nikolay Dimitrov 03.09.2018
Av Arunas 27.08.2018
" Kjempefornøyd, stillegående og effektfull vifte. "
Av Rita Reitan 06.08.2018

Kjøpsvilkår

Som norsk forbruker i Norge har du alle rettigheter norske lover og regler gir deg. Kontakt oss om du har spørsmål, både før og etter at du har plassert ordren. Vi finner som regel en løsning. Ønsker du å komme i kontakt med oss så bruk beskjedboksen på ordren.

Vilkår for retur

Angrer du på kjøpet? Burde du kjøpt et annet produkt? Som forbruker har du alle rettigheter som følger av angrerettloven. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med returen. Bruk gjerne angreskjemaet du finner nederst her. Du kan også bytte ditt produkt i et mer passende produkt. Ta kontakt med oss om du ønsker veiledning. Følgende varer kan ikke returneres, eller må krediteres med redusert verdi: - Varer som tydelig har blitt brukt, slik at de ikke kan selges som nye - Filter som tydelig har blitt brukt og som ikke kan selges som nye - Forbruksvarer som har blitt åpnet (for eksempel flytende såpe til rengjøringsmaskiner) Uansett hva du ønsker så vil vi strekke oss langt for at du skal være fornøyd. Ta kontakt med oss så finner vi som regel en løsning.