Nokia Lumia 920 Yellow

8,7 megapixel PureView-kamera, WLAN, GPS, E-post, 4,5" skjerm og Windows Phone 8

Nokia Lumia 920 Yellow
Nokia Lumia 920 Yellow
Varenummer: 765414
Produsentens varenr.: A00008749
Vekt m/emballasje: 0.39 kg
Produsentens garanti (md.): 24

Flaggskipet Lumia med PureView-kamerateknologi.Den mest innovative Lumia-telefonen.

Med Carl Zeiss-linse, PureView™-teknologi med optisk bildestabilisering, PureMotion HD+ og en 4,5 tommers skjerm. This is Lumia.

Trådløs lading

Og det beste av alt er at den leveres med trådløs lading og en lang rekke Qi-kompatible ladere å velge mellom.PureView. Ta helt klare bilder hver eneste gang.

PureView-teknologi med Carl Zeiss-linse tar helt klare videoer selv om kameraet rister eller lyset er dårlig. Det er takket være optisk bildestabilisering som du ikke finner noen andre steder.

PureMotion-skjerm. Den beste berøringsskjermen noensinne på en smarttelefon.

PureMotion HD+-skjermen er verdens klareste, raskeste og mest følsomme berøringsskjerm. Alle farger blir klare, og den er så følsom at den reagerer på fingertuppene dine, til og med når de er tildekket.Nokia Byblikk. Oppdag byen rundt deg.

Med Byblikk kan du oppdage alt byen har å tilby ved å kikke på søkeren på kameraet.

Nyskapende design. Lad uten å koble til.

Nå trenger du ikke koble til Nokia Lumia 920 for å lade den. Bare legg den på en trådløs lader og pust ut.SkyDrive. Synkroniser alle bilder, musikk og filer.

Med SkyDrive er alle Windows-apper og filer helt mobile. Synkroniser med den bærbare datamaskinen eller lesebrettet for å få tilgang til filene uansett hvor du befinner deg.

Nokia Musikk. Spill av musikk direkte, helt gratis.

Med Nokia Musikk kan du direkteavspille og laste ned ubegrenset med musikk helt gratis. Sjekk ut de siste låtene. Lag dine egne kanaler. Sett på deg hodetelefonene og spill.

Chat med oss

Velkommen til Komplett Chat!