Komplett Mobil ble etablert i 2016, og eies av Komplett Group. Konsernet er Nordens største netthandelsaktør med 18 nettbutikker og over 800 ansatte i Europa. Komplett Group omsatte for 7,8 milliarder i 2016, og eier blant andre Norges største nettbutikk, Komplett.no.

Komplett Mobil er en ny aktør i markedet med en solid eier i ryggen, nemlig Komplett Group. Konsernet er Nordens største netthandelsaktør med 14 nettbutikker nasjonalt og internasjonalt. Vi så dagens lys i 2016, og har på kort tid fått over 50.000 kunder.

Vi er i dag 4 ansatte som alle har lang erfaring fra mobilbransjen og kundesenter. Vi jobber for å gi deg markedets beste mobiltilbud til en god pris, og det er ikke uten grunn at våre abonnementer er kåret til testvinnere på tek.no måned etter måned.

Din dekning, er vår business
Mobilkunder er opptatt av dekning, og mobilen skal fungere til lands og til vanns. Med dette har vi valgt Telenor som nettleverandør til våre abonnement, da de rett og slett har Norges beste mobildekning. Komplett Mobil er likevel 100% uavhengig av Telenor og leier kun nettilgang som uavhengig aktør.

Tøff bransje
Det er to store mobilaktører i Norge, Telia og Telenor. Disse har tilnærmet duopol på norsk telefoni, noe som gjør det vanskelig for små aktører å konkurrere. De fleste norske mobilkunder er i dag kunde hos en av disse gjennom abonnement hos OneCall, Talkmore, ICE med flere.

Administrerende direktør i Komplett Mobil, Haakon Dyrnes, gjør en viktig jobb med å bedre konkurranseforholdene i mobilbransjen. Dyrnes går i bresjen for de små aktørene og har blant annet gitt de ulike statsrådene innføring i de faktiske forhold. Med likere konkurransevilkår vil vi kunne gi et bedre tilbud til mobilkunder.

– Markedsandelene er forholdsvis beskjedne. Telenor og Telia spiller sine roller godt og er svært dyktige. Skal de norske mobilkundene få de prisene og tjenestetilbudene de fortjener, må vi klare å utjevne markedsandelene. Vårt mål er at Komplett Mobil skal oppnå dette ved å utfordre på litt andre måter, sier Dyrnes.

Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord: Østre Kullerød 4, 3241 Sandefjord.